Roditelji odlučili da slažu decu kad su rođena: Njihov potez je zbunio mnoge, a ovo je objašnjenje

 
S. K.
S. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Snimak na kojem je mama pojasnila "rođendansku taktiku" izazvao je veliku pažnju

Datum rođenja predstavlja deo identiteta svakog čoveka. Osim što otkriva raspored zvezda u vreme kada ste došli na ovaj svet, ujedno je i jedini dan u godini kada se sve vrti oko vas.

Zato ne iznenađuje što su pojedinci burno reagovali na odluku Ebi (26) i Kaluma Gaja (27) da slave rođendane svojih naslednika različitim datumima.

Verovatno su mnogi roditelji ostali u čudu posle uvoda, ali Ebi i Kalum objašnjavaju da je to najbolji način da mališanima organizuju fantastičnu zabavu.

Hteli su da osiguraju da na rođendane ćerka Ave (5) i sina Džordža (3) budu oslobođeni svih obaveza i došli na nesvakidašnju ideju.

Par ima užurban poslovni raspored, a posebno Kalum koji se bavi fudbalom, često trenira ili ima utakmice, prenosi LadBible.

“Mislim da je Ava slavila drugi rođendan kada moj muž nije mogao da dođe, jer je igrao u gostima. Tada smo počeli da primenjujemo ovaj plan. Nismo želeli da više ikada propusti proslavu. Naravno, svesni smo da ovo ne možemo raditi još dugo”, objasnila je Ebi.

rođendan, deca, slavlje Foto: Shutterstock

Ava je peti rođendan trebalo da proslavi u utorak 13. avgusta, ali je njen tata imao utakmicu. Zato su joj rekli da joj je rođendan u nedelju.

Tog jutra se probudila, otvorila poklone, a imali smo veliku žurku. Kada je došao utorak izašli smo na večeru s prijateljima”, pojasnila je žiteljka Notingema.

Dok su deca još mala, kako smatra, nisu svesna datuma, a uživaju u magičnim trenucima sa prijateljima i celom porodicom.

@abbieguy A little white lie never hurt anyone🫣👀😂 #fyp #foryoupage #mumtok #mumlife #mumsoftiktokuk #mumsoftiktok #opinions #whatwouldyoudo #footballwife ♬ original sound - Abbie Guy🎀

“Moja mama Karla mi je zapravo dala ideju. I ona je imala zahtevan posao, pa je propuštala rođendane”, kazala je.

Snimak na kojem je pojasnila “rođendansku taktiku” izazvao je veliku pažnju i podelio mišljenja.

“Ipak, ljudi su uglavnom bili pozitivni kada sam objasnila okolnosti. Mislim da shvataju koliko je važno da deca obeleže svoj dan u društvu najbližih”, zaključila je Ebi.

(Telegraf.rs)

Video: Ovaj pas zna da se rashladi bolje od Japanca: Leteći westie

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Danijel

    21. avgust 2024 | 14:43

    Malo miješate babe i žabe. Jedno je rođendan, a drugo žurka. Žurku možeš praviti kad hoćeš. 🤷🏻‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA