Instalirao kamere u kući, pa uhvatio ženu u prevari: Umesto razvoda dobio kaznu zatvora od 3 meseca

 
S. K.
S. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bizaran slučaj izazvao je debatu na društvenim mrežama

Nesvakidašnja priča stiže s Tajvana, a izazvala je buru na tamošnjim društvenim mrežama.

U problemu se našao muškarac po imenu Fan koji je, navodno, razotkrio prevaru supruge, tako što je postavio kamere u njihovoj kući.

Par je, navodno, bio u braku dve godine, a imaju dvoje male dece. Tokom 2022, Fan je posumnjao u vernost supruge i postavio kameru ispod klavira u dnevnoj, odnosno pored kompjutera u spavaćoj sobi.

Dve nedelje kasnije, pogledao je snimke i sablaznuo se. Navodno, video je ženu koja je imala intimne odnose s nepoznatim muškarcem, prenosi Oddity Central.

Eksplicitni snimak je iskoristio kao osnov za pokretanje brakorazvodne parnice. U februaru iste godine, pozvao je suprugu i njenog advokata da se dogovore, ali bezuspešno.

Zatim je podneo građansku tužbu za naknadu štete, ali nije računao da žena ima “keca u rukavu”.

Sudija, suđenje, čekić Foto-ilustracija: Shutterstock

Ona je otišla u policiju i optužila muža da joj narušava privatnost, postavljajući skrivene kamere u kući (bez njene saglasnosti). Na kraju je podnela tužbu, a Fan se branio da je to učinio pošto su se deca žalila da majka provodi “neuobičajeno dugo vremena u kupatilu”.

Sud je bio na strani žene, pa je osuđen na tri meseca zatvora zbog tajnog snimanja privatnih aktivnosti, bez prethodnog pristanka.

Tajvanac se žalio, ali je Viši sud nedavno potvrdio prvostepenu presudu. Moraće da provede tri meseca iza rešetaka.

Bizaran slučaj izazvao je debatu na tajvanskim i kineskim mrežama u vezi granica privatnosti i prikupljanja dokaza o preljubi, kao i uticaja moderne tehnologije na porodična pitanja.

(Telegraf.rs)

Video: Opšta tuča zbog mesta za fotografisanje: Obezbeđenje moralo da ih razdvaja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA