Na Kritu vam ove životinje neće dati mira: Vole da se kupaju sa vama, a sad vidimo i kako jedna "krade auto"

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

One na ovom ostrvu imaju apsolutnu dominaciju, a kako vole društvo ljudi, pa i njihove hrane i pića neretko se spuštaju do plaža da tu potraže zabavu.

Poslednjih nedelju dana društvenim mrežama kruži zanimljiv snimak sa grčkog ostrava Krit.

Na njemu možemo da vidimo kako kupačima na plaži društvo pravi jedna zalutala koza.

One na ovom ostrvu imaju apsolutnu dominaciju, a kako vole društvo ljudi, pa i njihove hrane i pića neretko se spuštaju do plaža da tu potraže zabavu.

@xaranikolaou3 #holiday #crete #greece #island #exploring #moments #traveltheworld #tiktok #journey #goat #goat🐐 #goatsoftiktok #funnyvideos #fyp #fypviral #viral ♬ Island In The Sun - Weezer

Na snimku koji se pojavio u grupi Live from Greece vidi se kako jedna koza stoji na samom ulazu u more i pokušava da se mazi, dok jedan dečak uplašeno beži od nje. Ona ili već neka druga koza, potom se penjala po stenama, i putevima, a grčki mediji preneli su snimak na kome se vidi i da je ušla u automobil nekih turista, koji su uspaničeno gledali kako da je izvuku iz kola i snimali je.

Na kraju su turisti uspeli da uklone životinju i objavljujući fotografiju na TikTok-u, šaljivo su napisali:

- Znaš da si na odmoru u Grčkoj kada ti koza uskoči u auto.

@asiapiwka6 Just wanted a ride 😂😅🤣 #pov #povstories #greece #greekholidays #greekvacation #vacation #holidays #crete #cretegreece #goat #goatsoftiktok #goatsimulator ♬ Sirtaki (Zorba the Geek) - LucasGitanoFamily

Lokalci napominju da jarci i koze često kruže oko te specifične plaže i imaju neku veću slobodu, jer su navikli na prisustvo ljudi. Tome svedoči i video koji je bio popularan pre 5 godina, a na kom se vidi kako jedna koza pije kafu iz čaše jednog turiste.

Dakle, kada ste u Grčkoj važno je da zapamtite da ćete viđati koze i da bi trebalo da čuvate svoje stvari jer one zaista nisu izbirljive po pitanju toga šta će vam uzeti.

(Telegraf.rs)

Video: Upoznajte preslatku Mo: Koza se pravi da je mrtva, zabavlja turiste i dopušta da je maze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA