Koliko košta komplet hrane "za apokalipsu": Bloger otkrio zanimljivi "mini kontejner" sa 132 obroka

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Pretpostavljam da je ovo komplet za apokalipsu, što može da bude bilo kog trenutka, ko to zna?"

Ako je verovati predviđanjima Baba Vange planetu bi sledeće godine zahvatile baš velike nevolje, pa je vreme da se pripremamo za armagedon. Naravno, niko ne može da predvidi takve stvari na takav način, ali u svakom trenutku može da nastupi period kada nam neko vreme nije baš lako da dođemo do hrane.

Srećom, neki marketi su opremljeni. Hrana spakovana u plastični kontejner koja može da potraje i 25 godina, a košta manje od 100 dolara.

Možda to još ne bismo ni saznali da nije fud blogera pod imenom Pressure Luick Cooking.

"Pretpostavljam da je ovo komplet za apokalipsu, što može da bude bilo kog trenutka, ko to zna?", kaže.

U snimku on navodi da obožava "Kostko". I da do sada nije video, kako navodi, zalihu hrane za ne daj bože" u kofi. Unutra ima 132 obroka. Sadrži 132 porcije smrznute/suve hrane, uključujući testeninu alfredo, makarone sa sirom, terijaki pirinač, kremastu testenina i povrće, pitu od krompira, supu od paradajza sa bosiljkom i testeninom, pileću supu sa rezancima, smeđi šećer, žitarice sa jabukom i cimetom...

Za pripremu, treba samo da se doda voda i preživljavanje može da počne. Bar, kako navodi New York Post, nećete umreti praznog stomaka.

Kako navodi kompanija koja ovo prodaje: "Nije reč samo o preživljavanju, već o održavanju osećaja normalnosti, komfora i čak uživanja tokom izazovnih vremena".

(Telegraf.rs)

Video: Miran san za sve ljubitelje horora: Spavajte u krevetu u maniru mrtvačkog sanduka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA