Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek koji je umro na sedam minuta tvrdi da je ovo video "sa druge strane": Prvo su bile lepe, a onda...

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nema tunela svetla ili srećnih preminulih članova porodice koji me dočekuju", napisao je čovek.

  • 2
Pacijentk bolnica u bolnici infuzija Foto-ilustracija: Shutterstock

Muškarac koji je umro na sedam minuta podelio je što je video sa ‘druge strane'.

Čovek, koji je bio doktor astrofizike više od 40 godina, rekao je da je primljen u bolnicu u martu zbog nedostatka vazduha. Nakon što je otkrio da je imao krvarenje u plućima, doživeo je srčani zastoj i izdata je 'šifra plavo' – izraz koji se koristi za obaveštavanje lekara da je odrasla osoba hitan medicinski slučaj, piše Mirror.

Objašnjavajući za Reddit, napisao je:

Posts from the askreddit community on Reddit

- Lekarima je trebalo sedam minuta da ponovno pokrenu moje srce. Za to vreme sam doživio moždani udar zbog nedostatka kiseonika u mozgu. Probudio sam se intubiran i bio sam u polusvesti dva dana, a onda sam se potpuno osvestio i pitao: 'Što se dogodilo?' Teško je povezati unutrašnje vreme sa onim što se događalo u realnom vremenu, ali mogu pronaći neki smisao u tome.

Ali ono što je video tokom tih sedam minuta olakšalo mu je zabrinutost zbog smrti. Dodao je:

- Ne plašim se smrti, ni najmanje. Plašim se onoga što dolazi pre, naravno, ali priroda olakšava umiranje. Video sam niz od tri ovalne elipse, jednu po jednu, samo obešene u crnom prostoru. Sve su elipse bile uspravne, kao da su obešene za konac i sve su bile debljine prstena. Na unutrašnjoj i spoljašnjoj površini prve elipse video sam planine, potoke, šume i oblake. U početku su bile lepe, ali su onda počele da se kisele jer su im boje dobijale žutu nijansu. Izbledela je, a zamenila je druga elipsa koja je bila vreli prsten od gvožđa, toliko vreo da su se komadi gvožđa polako raspadali iz njega.

Sećao se kako je mogao da oseti miris gvožđa, ali je kasnije saznao da krv može da odaje ovaj miris, što znači da je verovatno povezivao mirise u fizičkoj sobi sa svojim vizijama.

(Telegraf.rs)

Video: Kobra pokušala da proguta bočicu leka protiv kašlja: Golim rukama je spasio smrtonosnu otrovnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vera

    12. jul 2024 | 00:22

    Umro malo sutra. To sto opisije su halucinacije coveka u komi ili polusvesnom stanju, a ne mrtvog coveka. Kakva glupost.

  • Viki

    12. jul 2024 | 00:49

    Da je bio mrtav ne bi imao priliku da isprica. Po Bibliji covek kad umre on je stvarno mrtav, nesvestan. Jedina nada je vaskrsenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA