Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrili pol bebe uz ogroman vatromet, pa naišli na osude: "Zar ovako blizu drveća?"

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikol je kazala da je praktično sama pripremila zabavu

  • 0

Ako niste upoznati, javno otkrivanje pola bebe izuzetno je popularno u svetu, a parovi umeju da prirede pravi spektakl za tu priliku.

Tiktokerka Nikol objavila je na svojoj stranici snimak sa zabave za koji je pripremljen i ogroman vatromet na otvorenom. Ono što verovatno nije očekivala, jesu kritike i osude na popularnoj platformi.

Na početku snimka, koji je pogledalo više od 5,3 miliona ljudi, vidimo Nikol i njenog partnera koji odbrojavaju do “lansiranja” vatrometa.

Nekoliko trenutaka kasnije, prostor je ispunio ružičasti dim, što je bio signal da će dobiti devojčicu, prenosi Indy 100.

Par se zagrlio i nastavio da posmatra vatromet, uživajući u trenutku.

@nicole_thenomad Its a… 😭😭😭 Thank you @BigGrinFireworks for the gender reveal party of our dreams. We cant WAIT to meet our little girl!! 💕🩷 @Chanthemans Balloons: @Butterfly Balloon Co #genderreveal #genderrevealparty #genderrevealideas #pregnanttiktok ♬ Girl On Fire (feat. Nicki Minaj) (Inferno Version) - Alicia Keys

Dok brojni korisnici čestitaju mladom paru, postoje oni koji ih kritikuju - jer su ovakvu feštu ogranizovali u prirodi.

“Sviđa mi se koliko je ovo otkrivanje pola ekološki prihvatljivo”, sarkastično je prokomentarisala jedna osoba, a druga se nadovezala: “Tako pametno, ispaliti vatromet pored drveća”.

Nikol je otkrila da je praktično sama pripremila zabavu, ali se kritike nisu utišale. Iz tog razloga, bila je primorana da reaguje.

“Ne vidi se iz ovog ugla, ali sve je postavljeno na legalnoj i sigurnoj udaljenosti od drveća”, istakla je tiktokerka.

(Telegraf.rs)

Video: Ova ovca košta 23.000 evra: Gaji se u različite svrhe a sve češće i kao kućni ljubimac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA