Uz novo limitirano izdanje Cockta bočica, pokaži svima od čega si ti

 
B. M.
B. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Cockta već preko 70 godina osvežava svaki naš dan

Tokom dugih 70 godina svog postojanja, zadržala je legendarni ukus i recepturu. Napravljena je od najfinijeg bilja, sadrži prirodni CO2 i bez kofeina je. Svoju autentičnost i dalje ne gubi jer nastavlja da osvežava sve generacije svojim originalnim ukusom koji odražava njen karakter. Originalnost, tradicija, jedinstvenost, inovativnost i osveženje. Beskompromisna težnja ka besprekornom kvalitetu čini je tako posebnom i voljenom!

Sada kada smo otkrili mali delić u mnoštvu pozitivnih vrednosti Cockte sigurno te zanima od čega si ti? Cockta je svojom autentičnošću oduvek prihvatala sve različitosti i različite ljudske kvalitete. Tako je i sada.

Cockta je lansirala limitirano izdanje bočica od 0,5L na kojima možeš pronaći atribut koji najbolje opisuje od čega si ti. Svaka osobina koju imaš čini te posebnom osobom. A takvu bočicu omiljene Cockte sada možeš izabrati na policama u prodavnicama širom zemlje.

Da li si od Harizme jer se samo tako možeš voziti bez karte? Ili si od Drame iako znaš da ćeš rasturiti na ispitnom roku? Možda si i od Radoznalosti jer obožavaš putovanja brzim vozom? Ili si ipak od Samopouzdanja jer uvek biraš svoj outfit bez obzira na trendove?

Bez obzira da li tvoju ličnost karakterišu sloboda, balans, strast, ljubav, harizma ili umetnost i muzika, sve to te čini posebnim. U prodavnicama te čekaju bočice Cockte sa ovim i brojnim drugim atributima. Na tebi je samo da odabereš bočicu koja najbolje opisuje baš tebe!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Misteriozan fenomen snimljen na nebu, mreže se usijale, evo o čemu se radi: Koliko Sunca vidite?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA