Kako konobar kažnjava bahate mušterije: "Briga me za bakšiš, ovo je prilika za osvetu"
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Hope
Iskreno, kada vidim ko radi u kuhinjama restorana, ni kafu ne pijem u restoranu, samo flasiranu vodu, a konibari su posebna prica, em vas podkradu u racunanju, em vi treba da im date deo plate koji treba im da poslodavac, tako da su i cenovnici nerealni, treba da pise plus troskovi baksisa, i tako jadni konobari zarade vise od jednog hirurga koji stoji svo radno vreme, tek da se zna!
Tebra...
Lakse ti da im pljunes u hranu, zadovoljan i ti i vlasnik restorana...a ipak možda dobijes baksis...ahhahahahah