Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Tebra...
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Hope

    03. jul 2024 | 14:53

    Iskreno, kada vidim ko radi u kuhinjama restorana, ni kafu ne pijem u restoranu, samo flasiranu vodu, a konibari su posebna prica, em vas podkradu u racunanju, em vi treba da im date deo plate koji treba im da poslodavac, tako da su i cenovnici nerealni, treba da pise plus troskovi baksisa, i tako jadni konobari zarade vise od jednog hirurga koji stoji svo radno vreme, tek da se zna!

  • Tebra...

    03. jul 2024 | 10:50

    Lakse ti da im pljunes u hranu, zadovoljan i ti i vlasnik restorana...a ipak možda dobijes baksis...ahhahahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA