Kako konobar kažnjava bahate mušterije: "Briga me za bakšiš, ovo je prilika za osvetu"
Dilan Karino iz Teksasa objavio je nekoliko snimaka na TikToku, gde otkriva kako “kažnjava bahate mušterije u restoranu”.
On tvrdi da pojedinci često ignorišu pravila lokala - a očekuju dobru uslugu, pa u takvim trenucima primenjuje određene “trikove”.
Na početku, otkriva da pušta “bezobrazne goste da čekaju po 20 minuta”, a zatim se pretvara da ih nije video.
“Seli ste za sto sa prljavim tanjirima? Niko vas nije uslužio? Da li ste pitali je l’ sto slobodan? To nije u redu”, objasnio je mladić.
Dilan ukazuje i na mušterije koje donose svoje piće u lokal. Tada primenjuje drugačiju “taktiku”.
“Želite palačinke? Nažalost, nemamo više smese. Želite da doručkujete? Prestali smo da ga serviramo pre šest minuta. Možda nije trebalo da donosite kafu u restoran”.
Na kraju, rekao je da u takvim situacija ne želi, niti očekuje bakšiš.
“Kada se ovako ponašam, pretpostavljam da neću dobiti napojnicu. Ali, slobodno zadržite vaš novac, ne treba mi. Dali ste mi nešto vrednije. Šansu za osvetom”, zaključio je.
Treba istaći da na svojoj stranici Dilan ima više zabeleženih stendap (komičarskih) nastupa, pa ostaje nejasno da li zaista radi kao konobar - ili je reč o pripremljenom skeču.
(Telegraf.rs)
Video: Kao da su mu u zadnjicu ugrađeni federi: Ovaj pas ne hoda, on samo skače
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Hope
Iskreno, kada vidim ko radi u kuhinjama restorana, ni kafu ne pijem u restoranu, samo flasiranu vodu, a konibari su posebna prica, em vas podkradu u racunanju, em vi treba da im date deo plate koji treba im da poslodavac, tako da su i cenovnici nerealni, treba da pise plus troskovi baksisa, i tako jadni konobari zarade vise od jednog hirurga koji stoji svo radno vreme, tek da se zna!
Podelite komentar
Tebra...
Lakse ti da im pljunes u hranu, zadovoljan i ti i vlasnik restorana...a ipak možda dobijes baksis...ahhahahahah
Podelite komentar