Kako konobar kažnjava bahate mušterije: "Briga me za bakšiš, ovo je prilika za osvetu"

 
S. K.
S. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ostaje nejasno da li se šalio ili ne

Dilan Karino iz Teksasa objavio je nekoliko snimaka na TikToku, gde otkriva kako “kažnjava bahate mušterije u restoranu”.

On tvrdi da pojedinci često ignorišu pravila lokala - a očekuju dobru uslugu, pa u takvim trenucima primenjuje određene “trikove”.

Na početku, otkriva da pušta “bezobrazne goste da čekaju po 20 minuta”, a zatim se pretvara da ih nije video.

“Seli ste za sto sa prljavim tanjirima? Niko vas nije uslužio? Da li ste pitali je l’ sto slobodan? To nije u redu”, objasnio je mladić.

@dylanpcarlino Dont come for the breakfast waitress #server #comedy #restaurant #serverproblems #serverlife #breakfast #jokes ♬ original sound - Dylan

Dilan ukazuje i na mušterije koje donose svoje piće u lokal. Tada primenjuje drugačiju “taktiku”.

“Želite palačinke? Nažalost, nemamo više smese. Želite da doručkujete? Prestali smo da ga serviramo pre šest minuta. Možda nije trebalo da donosite kafu u restoran”.

Na kraju, rekao je da u takvim situacija ne želi, niti očekuje bakšiš.

@dylanpcarlino As a waitress #comedy #server #restaurant #serverlife ♬ original sound - Dylan

“Kada se ovako ponašam, pretpostavljam da neću dobiti napojnicu. Ali, slobodno zadržite vaš novac, ne treba mi. Dali ste mi nešto vrednije. Šansu za osvetom”, zaključio je.

Treba istaći da na svojoj stranici Dilan ima više zabeleženih stendap (komičarskih) nastupa, pa ostaje nejasno da li zaista radi kao konobar - ili je reč o pripremljenom skeču.

(Telegraf.rs)

Video: Kao da su mu u zadnjicu ugrađeni federi: Ovaj pas ne hoda, on samo skače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Hope

    3. jul 2024 | 14:53

    Iskreno, kada vidim ko radi u kuhinjama restorana, ni kafu ne pijem u restoranu, samo flasiranu vodu, a konibari su posebna prica, em vas podkradu u racunanju, em vi treba da im date deo plate koji treba im da poslodavac, tako da su i cenovnici nerealni, treba da pise plus troskovi baksisa, i tako jadni konobari zarade vise od jednog hirurga koji stoji svo radno vreme, tek da se zna!

  • Tebra...

    3. jul 2024 | 10:50

    Lakse ti da im pljunes u hranu, zadovoljan i ti i vlasnik restorana...a ipak možda dobijes baksis...ahhahahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA