Vreme čitanja: oko 2 min.

Svet je dočekao intervju "Hawk tuah" devojke: Evo šta se dogodilo te čuvene noći i kako je reagovao njen otac

S. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iskoristila je trenutak da demantuje brojne tvrdnje koje kruže o njoj

  • 0

Hejli Velč iz Nešvila, poznatija kao “Hawk tuah” devojka, danima je u centru pažnje svetskih medija i društvenih mreža, a njena popularnost ne prestaje da raste.

Jednom rečenicom je srušila internet i postala viralna senzacija. Zatim je potpisala vredan ugovor s jednim američkim brendom, gostovala na koncertu muzičara Zeka Brajana, a sada je došao red na prvi intervju.

Hejli je gostovala u podkastu “Plan Bri Uncut”, gde je otkrila detalje iz privatnog života, šta se dešavalo te čuvene noći u Nešvilu, i kako je reagovao njen otac.

Podsetimo, ekipa sa YouTube kanala “Tim & Dee TV” zaustavila je Hejli i njenu drugaricu, a posle kraćeg razgovora stiglo je čuveno pitanje - šta najviše uzbuđuje muškarce u krevetu?

Ona je brzo odgovorila: “Treba im dati Hawk tuah i pljunuti na tu stvar” (neobični izraz je onomatopeja za zvuk pljuvanja, prim. aut).

Ostalo je istorija.

Tokom prvog intervju žiteljka Nešvila je demantovala brojne tvrdnje koje kruže o njoj, poput one da radi kao učiteljica, a da je njen otac sveštenik.

Otkriva da je zaposlena u jednoj fabrici, a da je večeri kada je naišla na YouTube ekipu trebalo da radi noćnu smenu. S drugaricom je prethodno posetila muzičku manifestaciju “CMA Fest”.

Neobičan odgovor, kojim je srušila internet, pripisuje svom karakteru, prenosi New York Post.

“Ekstrovertna sam ličnost. Mogu da razgovaram sa zidom, ako mi dozvolite”, kazala je.

Ona je demantovala priče da je otac bio uznemiran pošto se snimak pojavio na internetu. Tvrdi da celu situaciju “doživljava urnebesno jer poznaje njen nefiltrirani smisao za humor”.

Hejli navodi da je bila šokirana kada su ljudi pokušavali da je pronađu na mrežama. Za kratko vreme pojavili su se brojni lažni profili, s njenom fotografijom.

“Malo je jezivo videti svoje lice na stranici koja nije tvoja”, rekla je.

Devojka otkriva da je dobila ponudu da “pljune u staklenu posudu za 600 dolara”, ali da ju je odbila.

“Smatram da je to odvratno”, istakla je.

(Telegraf.rs)

Video: "Srećan ponedeljak svima koji slave": Ovo štene je definicija te fraze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA