Vreme čitanja: oko 1 min.

Dora (22) otkriva kako izgleda raditi na kruzeru: "Ova pravila ne smeš prekršiti jer sledi momentalni otkaz"

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi zaposleni prolaze bezbednosnu obuku, a u svakom trenutku moraju znati kako da pomognu putnicima

  • 1

Mlada Hrvatica Dora Pletikosa radi na luksuznom kruzeru Symphony of the Seas i redovno objavljuje priče o svojim avanturama na TikToku.

Ogromno plovilo ima sve što je potrebno za život, od prodavnica, pozorišta, do restorana i zabavnog sadržaja. Kako bi sistem besprekorno funkcionisao uspostavljena su pravila. Njih moraju poštovati gosti, a posebno osoblje.

@dorapletikosa Odgovor korisniku @m&m pravila na brodu weee #ship #shiplife #crewmember #cruiseshiplife #kruzer #radnabrodu #brod #workandtravel #bahamas #cococay #island #summer #beach #qna #balkantiktok #doranakruzeru #dorapletikosa #balkanfyp #balkan #croatiangirl ♬ original sound - Dora na kruzeru 🚢⚓️🌊

Dvadesetdvogodišnja Dora radi kao umetnica u mjuziklima i zabavnom programu, a nedavno je otkrila osnovna pravila ponašanja.

“Na brodu nema nošenja farmerki, niti druženja s gostima. Ne smete zakasniti na brod, jer će otići bez vas. Retko kada imamo hranu posle devet uveče, osim ako nećete da jedete picu”, kazala je.

Ona dodaje da svi zaposleni prolaze bezbednosnu obuku, a u svakom trenutku moraju znati kako da pomognu putnicima.

“Šta god da vas neko pita, morate znati. Ne možete im reći ne. Ako nešto ne znate, kazaćete: 'Sačekajte da pozovem nekoga’”.

@dorapletikosa Odgovor korisniku @putoskitalica ali konobarica koja je stala na put dok pjevamo 😂 lol #singing #performer #kruzer #cruise #musicaltheatre #theater #royalcaribbean #cruiseshiplife #crew #balkantiktok #balkanfyp #balkan #croatiangirl #workandtravel #workoverseas #symphony #grwm #pjevanje #nastup #spremitesesamnom #doranakruzeru #roomtour #makeup #sminka ♬ original sound - Dora na kruzeru 🚢⚓️🌊

Mlada Hrvatica je potom otkrila da momentalan otkaz sledi u slučaju kršenja ovih pravila:

“Ako te vide da si gosta doveo u svoju sobu, to je katastrofa. Ako imaš prijatelja u šou programu, ne smeš doći, sesti u prvi red i gledati ga. Ako si u vezi sa nekim iz posade, ne smete se držati za ruke pred gostima”.

Što se tiče umetnika, oni ne moraju da nose bedževe sa imenima, dok drugi zaposleni moraju.

(Telegraf.rs)

Video: Ova ovca košta 23.000 evra: Gaji se u različite svrhe a sve češće i kao kućni ljubimac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Перагеније

    28. jun 2024 | 14:31

    "sledi u slučaju kršenja ovih pravila" - БАШ, онолико...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA