Vreme čitanja: oko 1 min.

Turistkinja provocirala divljeg bika na plaži u Meksiku, to se nije dobro završilo

A. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U početku sve deluje naivno, kao da neće biti problema. Međutim, kako je žena pokušala da otera bika on se sve više razdražio i počeo da je napada

  • 0
more, talasi, plaža, leto, astrologija, zodijak, devojka Foto: Unsplash/Mohamed Nohassi

Jedna turistkinja je zadobila teže povrede nakon što ju je na jednoj popularnoj plaži u Meksiku napao bik koga je provocirala.

Na društvenim mrežama je objavljen zastrašujući snimak. Žena je, kako prenosi "Mens journal", provocirala bika iako joj je skrenuta pažnja da to ne čini.

Incident se dogodio na plaži La fortuna u Los Kabosu, prošle subote. Lokalna radio stanica je postavila video na društvene mreže. Na njemu se vidi turistkinja kako pokušava da pokuši svoje stvari na plaži i kako joj prilazi bik.

U početku sve deluje naivno, kao da neće biti problema. Međutim, kako je žena pokušala da otera bika on se sve više razdražio i krenuo da je napada.

"Gospođo, zaista se igrate sada. Molim vas ne činite to. Molim vas", čuje se kako jedan muškarac pokušava da odvrati turistkinju od udaranja bika.

Napad bika traje 20-ak sekundi i za to vreme bik je ženu vukao po plaži. U jednom trenutku ona je potpuno nepomična kao da se onesvestila.

Na kraju je bik izgubio interesovanje i otišao. Na ovoj plaži nema stalno zaposlenih spasilaca tako da ženi niko od nadležnih nije mogao da pritekne u pomoć. Nadležni su ponovo apelovali na posetioce da ne prilaze divljim životinjama kako bi se sprečile situacije slične ovoj.

(Telegraf.rs)

Video: Ljudi ga pola sata izvlačili napolje: Bik upao u bunar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA