Vreme čitanja: oko 1 min.

U taksi mu je ušao prijatelj kojeg nije video 20 godina: Dirljiva scena oduševila je milione

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom vožnje, prisetili su se uspomena i zajedničkih drugara

  • 0

Deni B. i Džon Dž. nisu se videli više od 20 godina. Dobri prijatelji su razdvojeni sudbinom na početku novog milenijuma, a onda su se jednog dana spojili u neočekivanim okolnostima - u Denijevom taksiju.

Naime, kada je Deni prihvatio vožnju, nije mu palo napamet da će sresti nekoga s kim je provodio dosta vremena, a dvojica muškaraca svojevremeno su radila u poznatom noćnom klubu “Fenomen”.

Trenutak kada su shvatili da se poznaju postao je hit na TikToku (preko osam miliona pregleda) i Redditu, toliko da su stotine korisnika tražile od Denija da objavi dužu verziju snimka, što je on i učinio.

Tokom vožnje, dvojica prijatelja su se prisetila uspomena i zajedničkih drugara, uz obećanje da će se ponovo naći, prenosi Net.hr.

@danny.b106 Part 2 of 3 or 4 (I’ll try to post by Monday). We Appreciate the love and the follows and glad we made people all over the world. Cant belive this went as viral as it did and touched so many. It’s truly humbling to us both give @John Johnson a follow. His laugh makes me laugh too….One Love #Uber #Uberdriver ♬ original sound - danny.b106

“Nadam se da više nikada nećemo izgubiti kontakt", napisao je Deni i dodao koliko su obojica srećni izuzetno pozitivnim komentarima, a do sada ih je napisano skoro 7.000.

"Ne mogu da verujem da je snimak postao viralan i dirnuo toliko ljudi. Hvala svima na ljubavi", zahvalio se.

Inače, Deni i Džon su radili u klubu pod nazivom “Fenomen”, koji je bio popularno sastajalište u Dalasu. Posećivali su ga muzičari, sportisti, modeli, glumci...

(Telegraf.rs)

Video: "Srećan ponedeljak svima koji slave": Ovo štene je definicija te fraze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA