Vreme čitanja: oko 2 min.

Tati nije bilo dobro kad je to video: Sin pokušao da mu spremi doručak, a ne možete da zamislite šta je uradio

A. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova priča je brzo postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su izrazili podršku i divljenje zbog odnosa oca i sina, napominjući u komentarima kako mali znaci ljubavi mogu imati veliki emotivni uticaj.

  • 0
Dete, dečak, kuvar, kuhinja Foto: Shutterstock

Jedan tata je podelio dirljivu priču na društvenim mrežama o neočekivanom gestu njegovog sina uoči Dana očeva.

Ovaj otac nije mogao da sakrije svoja osećanja kada je shvatio da je vreme da svog sina vrati kod njegove majke. On je zbog toga bio jako utučen i mada se trudio da to sakrije od svog deteta, u tom podvigu nije bio najuspešniji.

Tatino neraspoloženje inspirisalo je dečaka da pokuša da uradi nešto lepo za svog oca. Pokušao je da mu pripremi doručak za Dan očeva, a njegov presladak pokušaj ponosni tata okačio je na društvene mreže i opisao kako se osećao kada je zatekao svog sina u kihunji. Naime, dečak je jaje razbio direktno na ringu, dok je na drugu stavio kobasicu, a na treću špagete u konzervi. Ovo je napraviilo haos i bilo je poprilično nebezbedno, ali emocija koju je osetio tata nije bila ni ljutnja ni bes, već samo tuga.

- Obično bih bio malo ljut (ne kažem da me nije briga za njegovu sigurnost) da moje dete kuva na šporetu ovako, ali danas sam malo potresen. Večeras moram da ga odvedem kući njegovoj majci i ovo je bio pokušaj mog dečaka da mi napravi doručak za Dan očeva. Trudim se da ne pokažem da me boli što neću biti s njim sutra, ali on je izgleda to primetio i odlučio je da me iznenadi domaćim obrokom. Recimo samo da njegov 'doručak' nije ispao baš dobro, ali pojeo sam što sam mogao. Planiram da ga uskoro odvedem u park i pustim ga da se igra koliko god želi. Prilično sam srećan što imam tako otpadljivog i pažljivog deteta. Na kraju krajeva, zaista je misao ta koja se računa - napisao je ovaj tata.

Ova priča je brzo postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su izrazili podršku i divljenje zbog odnosa oca i sina, napominjući u komentarima kako mali znaci ljubavi mogu imati veliki emotivni uticaj.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak dovođenja Srđana Jakovića na slaslušanje, osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA