Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi se ježe kad mu vide prste, ali žene trče kod njega: Ovaj mladić je pravi HIT, evo zašto

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojedinci su ga kritikovali, tvrdeći da "pokušava da zaradi na svom invaliditetu"

  • 0
frizer iz japana Printskrin: youtube.com/@user-wu8hy9oy2t

Šogo Jošida pati od retkog genetskog poremećaja zbog kojeg mu vrhovi prstiju otiču i izgledaju kao ping-pong loptice. Ipak, svoj fizički “nedostatak” uspeo je da pretvori u prednost.

Na društvenim mrežama je poznat kao Bachi Yubi-san, a počeo je da privlači pažnju u rodnom Japanu 2022. godine kada je objavio fotografije i snimke svojih prstiju.

Mladić otkriva da su reakcije bile različite. Jedni su ga podržavali i bodrili, a drugi su njegove ruke nazivali “groznim” ili “grotesknim”, prenosi Oddity Central.

Takođe, pojedinci su ga kritikovali, tvrdeći da “pokušava da zaradi na svom invaliditetu”. Šogo se nije obazirao i nastavio je da objavljuje sadržaj na mrežama.

Lokalnim medijima je otkrio da je trpeo podsmehe i ponižavanja od kada su lekari konstatovali pachydermoperiostosis, ali da je vremenom uspeo da svoju posebnost “pretvori u prednost”.

Prve simptome je primetio u pubertetu, a oblik prstiju je počeo da se menja u osnovnoj školi. Narednih godina, doživeo je dramatičnu promenu.

U početku je mrzeo svoje ruke i pokušavao da ih sakrije koliko je mogao, ali je vremenom prihvatio situaciju.

Tokom srednje škole, Šogo je odlučio da postane frizer, ali su njegovi prsti predstavljali problem. Nije mogao da nosi rukavice, niti da pravilno drži makaze. Morao je mnogo da radi, kako bi se dokazao i ostao u poslu.

“Dok sam bio pripravnik u frizerskom salonu dobijao sam pohvale kako masiram glavu. Klijenti su počeli da me prepoznaju. Lako su me pamtili zbog prstiju”, objasnio je.

Danas, Šogo promoviše svoj rad na društvenim mrežama, a najviše masaže. Voli da lakira notke i trudi se da bude vrlo kreativan.

Jedan je od najtraženijih frizera u Nagoji, a klijenti stoje u redu čekajući da im izmasira glavu.

@bachiyubisan バチ指ヘッドスパ #バチ指 #バチ指美容師 #コンプレックスを個性へ #バチ指ヘッドスパ #ヘッドスパ #ASMR #名古屋 ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

(Telegraf.rs)

Video: Kao da su mu u zadnjicu ugrađeni federi: Ovaj pas ne hoda, on samo skače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA