Da li znate čemu služi metalni deo na svakoj salami u crevu? Ovaj trik je neverovatan, ali radi!

A. R.
A. R.    
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Svi mi, najčešće, kada jedemo šunku, salamu ili parizer u crevu, prvo secnemo zaštitnu ambalažu i ljuštimo ili sečemo suhomesnate proizvode zajedno sa folijom.

Međutim, to nije ispravan način jer postoji pravi trik.

Oduševićete se kada vidite kako se jednostavno skida crevo sa suhomesnatih proizvoda.

O čemu je reč videćete na video-snimku:

(Telegraf.rs)

Video: Srušio se plafon i povredio pacijente: Bizarna nezgoda u bolnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Aca

    21. april 2024 | 17:02

    Konačno jedan jako edukativni i poučni snimak koji će olakšati život svima na planeti. Brilijantno Bravo. Sad idem da kupim parizer da se falim po kući kako sam ja pametan. Pa posle idem kod komšinice da joj pokažem kako gulim salamu

  • Dex

    21. april 2024 | 14:41

    Gubljenje vremena...

  • Hrak

    21. april 2024 | 14:46

    Treba uzeti klešta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA