Manekenka pozirala gola u kupatilu, ali pratiocima na Instagramu pozadina odvukla pažnju

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nova se napućila dok je snimala sliku u toplesu, ali je postavila kameru tako da je fotografija isečena tik iznad njenih grudi

Manekenka Nova Dževels (28) se skinula gola da bi se slikala u kupatilu, ali pozadina je privukla pažnju fanova iz više razloga.

Ova manekenka iz Dandija ne libi da se slika naga, čak se skinula u dokumentarcu Kanala 4. Stoga ne čudi što je svojim hiljadama pratilaca na Instagramu dala posebnu poslasticu uoči Nacionalnog dana golih, piše britanski Dejli star.

Čak se i mačka manekenke pojavila na spornoj slici. Na snimku objavljenom na Instagramu, crvenokosa lepotica se skinula kako bi pozirala za selfi u ogledalu.

Sklonila je kosu sa lica i napravila glam šminku koja je naglasila njene prelepe crte lica. Nova se napućila dok je snimala sliku u toplesu, ali je postavila kameru tako da je fotografija isečena tik iznad njenih grudi.

Međutim, nešto drugo je ukralo pažnju u objavama na društvenim mrežama. To je Novina maca.

"Ovo je tehnički slika pi**e", drsko je zadirkivala Nova u opisu videa na kojem je bila fotografija mačke na zidu iza nje.

Međutim, njeni fanovi su bili prilično zadovoljni selfijem jer su ostalo mogli da prepuste svojoj nestašnoj mašti. "Zapanjujuće," napisao je jedan obožavalac. Drugi korisnik je dodao: "O moj bože."


(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • #

    3. februar 2024 | 15:43

    topless = bez gornjeg dela garderobe pa kako je u toplesu ako nema ništa TOPLES nije u toplesu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA