Snimak cirkusa koji se zapalio na autoputu u Indijani: Zebre, kamile i konji uspešno spaseni

 
N. S.
N. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zamenik okruga Grant i vojnik države Indijana ušao je u prikolicu cirkusa u plamenu i spasio pet zebri, četiri kamile i minijaturnog konja

Cirkus se neplanirano pojavio na autoputu u Indijani u subotu rano ujutru nakon što su se zapalili kamion i prikolica koji su prevozili skoro desetak životinja.

Državna policija Indijane saopštila je da je policajac Edvard Titus naleteo na prikolicu zahvaćenu plamenom na autoputu 69 na 264 milji.

Vozač (57) iz Sarasote na Floridi izašao je iz vozila. Policajac i zamenik okruga Grant saznali su da se u prikolici nalaze životinje koje su deo Shrine Cirkusa.

Zamenik okruga Grant Džošua Kenedi i Titus ušli su u prikolicu u plamenu i spasili pet zebri, četiri kamile i malog konja. Titus i Kenedi su se nagutali dima i završili su u lokalnoj bolnici.

Životinje nisu povređene, a policajci su ih smirivali sve dok drugi kamion iz Shrine Circusa nije došao da ih pokupi .

Fotografije i video koje je podelila šerifova kancelarija okruga Grant pokazuju crno-bele zebre i kamile na međudržavnoj autoputu koje su policajci odveli na bezbednost, piše FoxWether.

"Ne samo da su naši prvi reagovali brzo spasili, već su i učinili sve više da bi životinje bile mirne. Pravo saosećanje u akciji!“ - napisala je šerifova kancelarija na Fejsbuku.

Više drugih agencija, uključujući dobrovoljne vatrogasne jedinice Upland i Matthevs, reagovalo je da ugase požar.

Prema sajtu Shrine Circus, cirkus ima zakazan nastup u Fort Vejnu u Indijani u nedelju.

(Telegraf.rs)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA