Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak sašio tati košulju, a njegova reakcija je oduševila 24 miliona ljudi: Probajte da ne zaplačete

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac je bio impresioniran i postavio je niz pitanja o kroju, dezenu i kragni

  • 1

Neki od najpoznatijih modnih kreatora počeli su da eksperimentišu još u ranoj mladosti, a možda je takav slučaj sa dečakom iz narednog videa.

On je sašio košulju za oca, tokom časova u školi, a rezultat je za svaku pohvalu. Da ne spominjemo da je snimak pogledalo više od 24 miliona korisnika Twittera koji su oduševljeni!

Dečak je iznenadio oca i objasnio mu da je sašio manžetne i rupice za dugmiće. Priznaje da je imao pomoć, ali da je najveći deo posla sam obavio.

Otac je bio impresioniran, postavio je niz pitanja o kroju, dezenu i kragni, a potom isprobao košulju koja mu stoji kao salivena.

Zatim je upitao sina da li može da je obuče tokom večere, i dobio potvrdan odgovor. Čitava situacija bila je vrlo dirljiva, a korisnici nisu mogli da ostanu ravnodušni.

“Njegov sin će ovo pamtiti do kraja života. Otac je bio ponosan i želim da ih zagrlim oboje. Hvala što ste objavili snimak, ulepšao mi je dan”, napisala je jedna osoba.

(Telegraf.rs)

Video: Da nema snimka ne biste poverovali: Brod čudesno izronio iz magle i šokirao vozače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA