Šefica kupila greb-greb kartice kolegama za Božić, dobili 50.000 dolara

 
T. U.
T. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Šejla Kolter, šefica smene u Medicinskom centru za zaštitu zdravlja, iznenadila je kolege, a poklon je bio greb-greb kartica

Medicinski radnici zaposleni u Zdravstvenom centru u američkoj saveznoj državi Kentaki, podeliće nagradu u iznosu od 50.000 dolara sa greb-greb kartice, koju im je kupila šefica.

Šejla Kolter, šefica smene u Medicinskom centru za zaštitu zdravlja, iznenadila je kolege, a poklon je bio greb-greb kartica.

Kotler je kupila nekoliko kartica iz lutrije Kentaki za njen ceo tim, a takođe je kupila i 40 kartica po jedan dolar za svakoga, preneo je USA Today.

Na jednoj kartici dobili su 50 dolara, a onda je Kolter kupila novi greb-greb. Dobili su, potom, 100 dolara, a onda su kupili dve kartice za po 50 dolara.

Na jednoj od dobitnih srećki bila je nagrada od 50.000 dolara.

"Naša božićna žurka počela je nešto ranije ove godine. Naručila sam neke predmete onlajn, ali nisu stigle pre žurke, pa sam odlučila da kolegama kupim kartice", rekla je Kolter.

Kotler je dodala da će novac značiti zaposlenima - neki će upotrebiti za zdravstvenu negu za članove porodice, a drugi će moći da plate mesečne kirije.

(Telegraf.rs)

Video: Čuda jesu moguća: Jedan par dobio je na lutriji, a onda je stigla još veća vest

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA