Šok osveta! Mladoženja razotkrio verenicu pred 150 gostiju: Ima i slike njene prevare

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

"Želim da dam Kristini slobodu da voli. Konkretno, da volim drugu osobu; uglednog advokata, do kojeg joj je očigledno stalo više od mene"

Italijanski milioner, bankar ostavio je svoje goste zapanjenim kada je optužio svoju buduću nevestu za prevaru tokom govora na svečanoj ceremoniji njihove veridbe.

Mladoženja Masimo Segre (64) pozvao je 150 gostiju na raskošan prijem u svojoj vili u Torinu, u Italiji, kako bi proslavio venčanje sa Kristinom Sejmandi (47).

Ali umesto srdačne izjave ljubavi koju su svi očekivali, Masimo je sve ostavio bez teksta kada je šokantno optužio svoju verenicu za prevaru.

Neugodan snimak koji je snimio jedan od gostiju prikazuje neprijatnu gomilu dok mladoženja drži govor.

Masimo je rekao:

"Želim da dam Kristini slobodu da voli. Konkretno, da volim drugu osobu; uglednog advokata, do kojeg joj je očigledno stalo više od mene. Draga Kristina, znam koliko si zaljubljena u njega. A znam da si pre njega imala vezu sa poznanikom industrijalcem".

Buduća mlada ostala je u šoku dok je nespretno gledala svoje goste koji ćute. Masimo je nastavio:

"Nemojte misliti da mi je drago da izgledam kao rogonja pred svima vama. Kristina je toliko dobra u tome da kaže istinu, da nisam mogao a da ne ispričam razlog zašto večeras prekidam (naš) zajednički život. To je banalna priča o neverstvu, čak i predbračnoj. Toliko sam razočaran, slomljenog sam srca".

Mladoženja zaključuje govoreći svojoj partnerki da ode na Mikonos sa svojim ljubavnikom jer je to već plaćeno. Par koji je bio veren tri godine od tada je upleten u javnu prepirku koja je dospela na naslovnice širom Italije.

Kristina je rekla da je njen bivši verenik počinio čin "psihološkog nasilja" i da je "pedantno planirao svoju osvetu". Ona je dodala da je vredan safir prsten koji joj je poklonila Masimova mama "misteriozno nestao" 15 dana pre zabave.

U razgovoru za Tajms, Kristinin savetnik Luka Poma rekao je da će ona preduzeti pravni postupak za „nanošenje štete reputaciji“. Ona je pretrpela veoma ozbiljne napade na društvenim mrežama i pretnje italijanskih građana. Bilo je to traumatično, reka je.

Njen advokat Klaudio Strata rekao je da ju je Masimo namerno ponizio.

„Pismo je pročitano pred desetinama ljudi i snimljeno je na snimku koji je poslat u medije. Ne mislimo da je ovo improvizovano“, rekao je on.

U međuvremenu, Masimovi advokati Davide Calcagnile i Daniele Zaniolo negirali su da je podelio video. Oni su u saopštenju rekli:

„Profesor Masimo kategorički negira da je objavio snimak, a kamoli da je dozvolio njegovo snimanje".

I u drugom preokretu, Masimo je optužio svog bivšeg partnera da je uzeo skoro 600.000 funti sa zajedničkog bankovnog računa para. Ali Kristina je tvrdila da su sredstva preneta uz njegovu saglasnost pre njihovog raskida.

(Telegraf.rs)

Video: Zaprosio devojku na dan sahrane njenog oca: Da li je ovo najčudnija veridba?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • neko iz mase

    22. avgust 2023 | 22:00

    Ali da joj se vrati prsten hahahaha komedija

  • Dragan

    25. avgust 2023 | 14:16

    Tip je kreten sa mozgom iz srednjeg veka. A Talijani NJOJ prete?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA