Džinovski morski lav iskočio iz akvarijuma pravo na devojku: Svi se pitaju kako je nije zdrobio

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Skoro da je imala težinu sveta - ili, zapravo, morskog lava - na svojim ramenima

Nesvakidašnja nesreća dogodila se u Španiji kada je džinovski morski lav iskočio iz akvarijuma pravo na radnicu i umalo je zdrobio.

Kada je influenser sa Floride Micah Diaz (20) nedavno posetio Marinlend, akvarijum na Majorci u Španiji, bio je svedok opasne i umalo tragične nesreće kada je morski lav pobegao iz ograđenog prostora i skliznuo na zaposlenog.

Na šokantnom video snimku, morski lav se vidi kako se izmiče iz zatvorenog vodenog bazena u kojem je plivao, dok zaposleni trči da pokuša da gurne životinju nazad u vodu.

Međutim, težina morskog lava od 340 kilograma bila je prevelika, i pao je na nju, a potom su oboje udarili o zemlju. Životinja se bukvalno bacila na polovinu njenog tela.

„Ja sam surfer i veoma mi je ugodno u blizini morskih životinja i bio sam u mnogim akvarijumima“, rekao je Diaz o onome čemu je bio svedok tog dana. "Nikada nisam video ovakvu nesreću."

Reč je o popularnom morskom zabavnom parku koji nudi mnoga iskustva sa morskim životinjama — uključujući mogućnost fotografisanja sa morskim lavom i čak da ih maze, piše Njujork post.

Nakon što je 20-godišnjak shvatio šta se dogodilo, ustao je i otišao da se uveri da su žena i morski lav dobro.

Srećom, radnica je skočila pravo sa zemlje i otišla da proveri morskog lava, mazeći veliku životinju i hvatajući njeno lice.

Dijaz je rekao da je bio "šokiran" i da je mislio da je zaposlena možda slomila neku kost zbog težine morskog lava, ali su oboje izgledali nepovređeni.

„Morski lav je tada odveden“, opisao je Diaz, a radnicu je takođe pregledalo medicinsko osoblje.

Prema American Oceans-u, morski lavovi nisu „tipično agresivni“ prema ljudima, ali mogu postati „odbrambeni“ ako se osećaju „ugroženi“ ili „saterani u ćošak“.

(Telegraf.rs)

Video: Brodić otela dva debela morska lava: Kapetan je nestao ili u neznanju spava?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA