Bosanac probao splitske ćevape i presudio: "Vidi, iskreno, bolji su nego u Sarajevu"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Šera je tako probao, presudio i zadao bolan udarac Sarajlijama i njihovom ponosu

Admir Jahić iz Bosne i Hercegovine, tiktoker poznat po nadimku Šera, izazvao je živi haos kad je odlučio da "potegne" do ćevapa već proslavljenih u Splitu i šire, onih Duje Pisca, da ih proba i javno iskaže mišljenje - jesu li toliko dobri koliko se priča!, piše Slobodna Dalmacija.

Šera je tako probao i presudio i zadao bolan udarac Sarajlijama i njihovom ponosu.

"Iskreno mišljenje objektivnog Travničanina koji hleb zarađuje u Sarajevu", napisao je uz snimak na kom isprobava ćevape u splitskom lokalu.

"Sviđa mi se što je natopljeno. Ovo je više pitica nego somun, tako da je bliže Travniku nego Sarajevu", rekao je Jahić tokom isprobavanja.

"Vidi, iskreno, bolji nego u Sarajevu. Sekundu bolji, ali od travničkih nisu", zaključio je i izazvao rat u komentarima.

"E čuj, bolji nego u Sarajevu, ha ha ha ha ha", "Prefin restoran da bi hrana bila vrhunska","Preskupo", "Bolji od sarajevskih? Eto, ja sam iz Kine i predsednik sam Amerike", "Najgore ćevape u Sarajevu sam pojela", "Dođite kod nas u Sarajevo da probate najbolje škampe na svetu!", "Probala par puta u Sarajevu i razočarala se svaki put! Otad ćevape jedem samo kad sam u Travniku", "U Splitu najbolji ćevapi kod Kele, kod dvorane"...

"Kad se opanak proda za porciju ćevapa. Ajde ti idi jedi "zalivene" gde si naučio i mani se komentarisanja Sarajeva od kog očito imaš komplekse" - tek su neki od brojnih reakcija, piše Slobodna.

@admirshera Iskreno mišljenje čovjeka koji je iz Travnika, a živi u Sarajevu i probao je skoro sve ćevape u ta dva grada.. Lokacija: 🇭🇷Split, Cevap by chef Duje Pisac.. Inspiracija @Petra Colak ♬ original sound - admirshera

(Telegraf.rs)

Video: Del Pjero se oprostio od Beograda: Prošetao oko Hrama a posle uživao u rakiji i ćevapima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA