Princ Hari i Megan Markl dolaze na krunisanje kralja Čarlsa Trećeg? Bakingemska palata se priprema

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Još uvek se čeka službena potvrda Megan i Harija o dolasku u London

Sva je prilika da će Megan Markl i princ Hari prisustvovati krunisanju Čarlsa III 6. maja u Londonu.

Bakingemska palata pravi planove za njihovo prisustvo krunisanju novog britanskog kralja, piše Daily Mail.

Osoblje zaduženo za logističke pripreme ovog istorijskog događaja dobilo je instrukcije da uključi vojvodu i vojvotkinju od Saseksa u svoj program 6. maja, navode neimenovani izvori.

Ipak, dobro upućeni izvori kažu da još nema reči da je par formalno prihvatio poziv kralja Čarlsa koji im je, kako je rekao njihov portparol, nedavno poslat "putem imejla".

Međutim, činjenica da se u Bakingemskoj palati pripremaju za njihovo prisustvo najjača je sugestija da će Hari i Megan doći na krunisanje, uprkos tome što su se poslednje tri godine distancirali od monarhije.

Princevi Vilijam I Hari i princeza Kejt Midlton i Megan Markl, sahrana kraljice Elizabete Foto: Kirsty O'Connor / AFP / Profimedia

"Hari i Megan su uključeni u planirane... automobili, raspored mesta za sedenje, večere, sve", rekao je jedan izvor i dodaje da niko ne zna sa sigurnošću da li su oni definitivno prihvatili poziv.

Ipak, još uvek se čeka službena potvrda Megan i Harija o dolasku u London.

Inače, nedavno je objavljeno da će deca britanskog princa Harija i Megan, nositi titule princa i princeze, a par je prvi put javno upotrebio titulu svoje ćerke kada su saopštili da je krštena.

Prema kraljevskim pravilima, unuci monarha mogu nositi titule prinčeva ili princeza, što znači da Harijeva deca, Arči i Lilibet, imaju pravo da koriste titule otkako je njegov otac postao kralj prošlog septembra.

Video: Prinčevi Vilijam i Hari prvi put zajedno u javnosti od raskola: Sa suprugama odali poštu kraljici

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ZDJB

    10. mart 2023 | 15:06

    Nisu prisustvovali krstenju Lilabet Dajane ,isterani ste a vi cete pogaziti ponos i otici na krimisanje? Neke stvari se ne oprastaju,ne idite. Razmislite da li bi predivna,nezaboravna Princeza Dajana savetovala da se "pokorite"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA