Šokirala se kada je videla šta su vaspitačice uradile njenoj ćerki: "Nisu imale prava da diraju moje dete"

 
 
  • 3

Nakon njene objkave javljale su se žene sa sličnim iskustvima

Mlada majka Ališa Salgado (19) zaprepastila se kada je shvatila šta su vaspitačice u vrtiću ''Boys & Girls Club'' u gradu Pasko u američkoj saveznoj državi Vašington uradile njenoj dvogodišnjoj kćeri.

Ona je, naime, ostavila dete u dnevnom vrtiću dok je bila u školi koju uskoro treba da završi, međutim, kada je došla po devojčicu, primietila je crvenilo između njenih obrva.

Nakon što je malo bolje pogledala, shvatila je da su vaspitačice počupale dlačice koje su spajale njene obrve.

"Odmah sam zvala direktorku i zatrpala je porukama, a ona je pokušala da pronađe mnoge izgovore. Kada sam jutros došla kod nje s ćerkom, smejala mi se u lice i izgovorila mi hrpu laži. Ja sam majka i nikada više ne bi trebalo ovako nešto da se ponovi. Nisu imale prava da diraju moje dete", napisala je na Facebooku 19-godišnja majka, a njena objava brzo se proširila.

Ona je otkrila da nije jedina kojoj se ovo dogodilo, u takvoj je situaciji bila i majka po imenu Glenda Maria Kruz. Vaspitačiec su depilirale obrve njenog sina, piše Večernji list.

"Njihova koža je toliko nežna... Kad sam sve prijavila ženi koja je odgovorna, rekla je da je razgovarala sa svojim radnicama i one su rekle da to nisu učinile. S osmehom na licu me pitala šta želim od nje i da me niko ne tera na to da sina dovodim u vrtić", rekla je majka dvogodišnjeg dečaka.

Nakon što je slučaj objavljen u medijima, vrtić je objavio da istražuju celi slučaj, a majke su depiliranje prijavile policiji.

Iako je članak je izvorno objavljen u februaru 2018. godine, on i danas privlači veliku pažnju među korisnicima na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • hurem 🐠

    14. januar 2023 | 16:37

    I ja bih njih dozivotno isdepilirala tako da im dlake nigdje vise nebih nikle 😡😡😡😡

  • Mile

    14. januar 2023 | 11:14

    Mogla je da traži snimak kamera da se vidi ko je i šta radio.

  • ti znas

    14. januar 2023 | 16:59

    Pa nemaju svugde kamere 🤷‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA