Posle skoka s mosta u provaliju, pao je na padobran drugog takmičara: Naježili smo se od ovih snimaka

 
 
  • 2

Sreća njihova da je ispod bila reka

Ljubitelji BASE džumpinga okupili su se nedavno na događaju na Nju River Džordž mostu u Zapadnoj Virdžiniji, gde je održano takmičenje, međutim, umalo je došlo do teške tragedije.

BASE džamping je rekreativni sport sličan bandži džampingu, ali sa nekim razlikama. Takmičari skaču sa objekata poput mostova, solitera, litica i umesto da budu vezani konopcem koji ih zaustavi pre nego stignu do tla, oni koriste padobrane uz pomoć kojih slete na zemlju. Takođe, ponekad pri skokovima se koristi i katapult.

Tako je i ovo takmičenje održano na mostu iznad reke Nju River Džordž, međutim, prilikom jednog grupnog skoka moglo je doći do tragedije.

Kako se može videti na snimcima koji su dospleli na društvene mreže. Jedan takmičar koji je među poslednjima skočio kasnio je sa otvaranjem padobrana i pao je direktno na otvoreni padobran, drugog takmičara, koji se tom prilikom zgužvao. Obojica su potom pali u reku.

Na osnovu informacija koje su se pojavile na društvenim mrežama do smrtnog ishoda nije došlo i svi su ostali živi.

Video: Posle skoka čulo se samo TRAS

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    21. oktobar 2022 | 18:55

    Vidite nije sreca samo u novcu,sto 90%ljudi misli,ako imaju novac da ce biti srecni,e ovo je sreca zivota,sreca i nije uvek sto zelite i ako nemozete zelje ostvariti ,ko zna mozda je i to sreca ,jer ko zna zasta je to tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA