Neobičan incident: Zaspao na Hondi, a kad je vozač želeo da krene, počeo da ga tuče, pa se vratio na spavanje

 
  • 0

Incident se dogodio početkom nedelje, a lokalni stanovnik Pol Bler posmatrao je kako se sve odvija, a deo i snimio

Bizaran snimak snimljen u Vašingtonu pokazuje muškarca koji leži preko poklopca motora i vetrobranskog stakla Honde, dok ga neko vozi po ulici.

Incident se dogodio početkom nedelje, a lokalni stanovnik Pol Bler posmatrao je kako se sve odvija. Govoreći za ABC 7 News, Bler kaže kako je primetio neidentifikovanog muškarca kako leži na Hondi ispred zgrade dok je radio iz svoje kuće u centru grada.

- U početku sam bio prilično zabrinut šta bi moglo da se dogodi, da bi se tip mogao povrediti ako bi vozač krenuo. Ne znam da li se to dogodilo, ali je bilo zabrinjavajuće - opisuje Bler.

- Nakon 20-ak minuta muškarac je sišao sa auta, počeo da ga udara nogama, nakon čega je vozač Honde počeo da se udaljava sa automobilom, sa tipom i dalje na vetrobranskom staklu.

Ubrzo nakon toga, Bler je odlučio da počne da snima incident. Vozač Honde počeo je polako da vozi sa parkirnog mesta, a čovek koji je ležao na automobilu nije ni trznuo. Nije jasno šta se dogodilo nakon što je Honda nestala iza ugla, ali Bler navodi kako nikada nije video nešto tako.

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA