Najelitniji svetski restorani i hoteli se trude da se istkanu od konkurencije po inovativnim načinima za serviranje hrane gostima koji to mogu da priušte.
Jedan restoran je došao na ideju da plodove mora, koji važe za delikates, posluže u kofi.
Dođe konobarica do vas sa kantom u rukama i istrese skuvane komade povrća, rakova, školjki i ostalih đakonija.
Gosti su uvek zadivljeni i zadovoljni.
Kako izgledaj posluživanje iz kofe pogledajte u klipu u tesktu.
(Telegraf.rs)
Video: Imale su ludu sreću: Autobus udario ženu sa bebom, malo je falilo da pregazi dete
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Распучин
Из кофе се обично хране домаће животиње, па сад...
Podelite komentar
Cika Velja
Escajg od zlata i srebra,tanjiri najskuplji porcelan,kristalne case...starost svega preko stotinu godina,i sve ostalo sto ide uz to je hrani davalo zasluzeno mesto u covekovom zivotu! Umetnost,kultura pribora za jelo...u spoju sa umetnoscu kuvara je neponovljiv dozivljaj! E...a iz prilozenog se vidi slobodoumlje Zapada i odnosa spram hrane! Ne samo da zapadnjaci,konkretno Amerikanci,pocinju fizicki da lice na tovljene svinje sa telesnom tezinom,nego hoce i bacenu hranu iz kante da proglase necim normalnim! To sto su oni ludi,to je njihova stvar,ali smo mi jos ludji trudeci se da imitiramo njihovu ludost,nekulturu,izvitoperenost...!!!
Podelite komentar
KKK
Verovatno da je taj restoran sagradjen u stilu SAVREMENOG SVINJCA.?!
Podelite komentar