Ministar popio čašu rečne vode da bi dokazao da je čista, pa se saznalo da je u bolnici

Iz njegove partije su potvrdili da je ministar proveo jedan dan u bolnici, ali demantuju da to ima bilo kakve veze sa ispijanje vode

  • 6

Indijski političar koji je pio vodu iz zagađene "Svete reke" kako bi dokazao da je čista, ubrzo je primljen u bolnicu, ali njegovi bliski saradnici demantuju da to ima ikakve veze sa vodom koju je pio.

Bagvant Man primljen je u bolnicu u utorak, a ubrzo je društvenim mrežama krenula da kruži fotografija kako pije rečnu vodu, pa su mnogi spekulisali da je u bolnici završio zbog ifnekcije. Međutim, njegovi saradnici tvrde da ministar ima tegobe, i navode da je u bolnicu otišao na rutinske preglede, te da je u sredu otpušten kući.

Snimak na kojem se vidi kako Man pije vodu nastao je prošle nedelje. Man je došao do obale na poziv poznatog ekologa i poslanika da učestvuje u 22. godišnjici čišćenja reke Kali Bein i ministru je ponuđena čaša vode iz reke u Sultanpur Lodhi, u Pendžabu.

Glavni ministar Pendžaba je bez oklevanja pio vodu koja je inače zagađena kanalizacionim otpadom iz susednih gradova i sela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA