Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Boža zemunac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • FANTOM

    07. septembar 2021 | 11:25

    Kome treba da kvalitetnu jagnjetinu sa pašnjaka meša sa životinjom svaštojedom prepunom mastima. Doduše u Srbiji takoreći se i ne može naći jagnje od 25—30 kg. žive vage za ražanj ,sem sa Pešterske visoravni, već ovce balavure od preko 50 kg. koje se hrane barskom travom. Zato Srbi držite te se prasića i ne jedite ovčetinu a usput samo sanjajte pravu jagnjetinu.

  • Boža zemunac

    07. septembar 2021 | 09:51

    PRAGNJE JE ZAKON.

  • baba smilja iz darosave

    07. septembar 2021 | 07:16

    Ja uvek narucim PRAGNJE pola prase pola jagnje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA