Susret oca i sina nakon 36 godina: Salvatore roditelja našao u Turskoj, imao je samo sliku i ime

 
  • 0

Salvatore Napoli je nakon susreta rekao kako mu majka nikada nije pričala mnogo o ocu.

Dečak tuga samoća Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Brojnim turskim medijima, poslednjih nekoliko dana, osim katastrofalnih požara koji su zadesili zemlju, pažnju je privukla i jedna neverovatna priča sa srećnim epilogom.

Naime, Turčin Osman Zerej uspeo je nakon 36 godina napokon da se sretne sa svojim sinom, kojeg je posljednji put video u Italiji 1985. godine. Kako prenosi Dejli Sabah, Zerej je pre 36 godina deportovan iz Italije, a država mu nije pružila mogućnost da sa sobom povede i sina.

Kako je navedeno, Zerej je 1979. godine otputovao u Milano i tamo upoznao Italijanku kojom se i oženio. Njih dvoje su dobili sina, ali je vrlo brzo nakon toga Zereju istekla dozvola za rad u ovoj državi te je naređena njegova deportacija u Tursku. U tom trenutku njegov sin je imao dve godine.

Njegov sin Salvatore Napoli tako je u Italiji odrastao bez oca, a kada je postao svestan cele priče o "nestanku" njegovog oca, odlučio je krenuti u potragu za njim.

Salvatore je nakon smrti majke počeo tragati za ocem, ali jedino što je imao bila je fotografija i njegovo ime. Napoli je putem društvenih mreža kontaktirao brojne prijatelje, ali i osobe iz Turske, koje bi možda mogle poznavati njegovog oca. Konačno, Napoli je naišao na čoveka za kojeg se kasnije ispostavilo da je sin Osmana Zereja iz drugog braka. Napoli je dogovorio posetu i ukrcao se u avion za Tursku srećan što će upoznati oca.

Otac Salvatorea Napolija Osman Zerej, navodno, živi u regiji na severu Turske, tačnije u gradu Fatsi. Kada je Salvatore konačno stigao u to mesto, prvi susret oca i sina nakon 36 godina bio je prepun emocija.

- Tako sam srećan što smo se našli nakon 36 godina. Nikada nisam odustao od potrage za njim, ali nisam imao uspeha. Nikada ga više neću napustiti. Imam sina i dve kćerke, a sada mi se vratio još jedan sin - rekao je čovek.

S druge strane, Salvatore Napoli je nakon susreta rekao kako mu majka nikada nije pričala mnogo o ocu.

- Jedino što sam znao jeste to da je Turčin. Drago mi je što sam ga pronašao nakon toliko godina. Moram se vratiti u Italiju, ali ću se definitivno ovde vraćati češće - dodao je Napoli.

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA