Kovčeg u kom će princ Filip biti sahranjen napravljen je pre 30 godina: Evo zašto je obložen olovom

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kvazi englez na srpskom
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zategni popusti

    16. april 2021 | 10:15

    Zastite od propadanja? Tesko, po nastupanju smrti proces raspadanja nastaje odmah, bakterijama koje se vec nalaze u nasem telu, gliste i crvi nisu potrebne. Posto je hermeticki zatvoren....telo ce da se zbog gasova raspadanja naduje i eksplodira.Toliko o "zastite od propadanja".Faraoni su to bolje resili.

  • beogradjanka

    14. april 2021 | 23:33

    On je veliki dobrotvor Hilandara.

  • Rep. Srpska

    14. april 2021 | 23:05

    Pa najbolje im je da ga drze u zamrzivacu i gledaju covjece 100 leta alo malo li je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA