Šou u Rusiji: Morali da donesu babu na nosilima u banku da bi joj dali penziju

 
 
  • 4

Kad su ušli u banku, nosila su spustili na stolice

nosila Printskrin: Youtube/Владислав Степанов

Velika banka u Rusiji pokazala je nehuman pristup prema starijem klijentu iz Saratovske oblasti. Reč je o ženi (74) koja je nepokretna jer ima prelom kuka. Da bi dobila penziju, tražili su od nje da lično dođe u filijalu.

Kartica za račun na koji joj "leže" penzija blokirana je zbog duga koji je napravio njen sin, koji je preminuo pre oko pet godina.

Da bi "podigla" novac, morala je da potvrdi svoj identitet.

Njen zet zamolio je činovnika banke da dođe kod nje kući kako bi potvrdio identitet. Međutim, iz banke su odbili da ženi pruže tu uslugu.

Zbog toga je zet "odlučio" da taštu odvede u banku na nosilima. Spuštali su je sa petog sprata. Kad su ušli u banku, nosila su spustili na stolice. 

Postupak identifikacije nije dugo trajao.

(Telegraf.rs)

Video: Misteriozan fenomen snimljen na nebu, mreže se usijale, evo o čemu se radi: Koliko Sunca vidite?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Драган

    21. mart 2021 | 17:01

    Ништа необично и мени је поштанска банка исто тражила додуше само је старац седео у колима ретко нељубазно особље

  • Zvuci poznato

    21. mart 2021 | 17:49

    Pre desetak godina, moja baba, koja je u to vreme slomila butnu kost i bila nepokretna, imala je isti problem sa podizanjem penzije u Vojvodjanskoj banci (ekspozitura u Sremskoj Mitrovici), iako je moja majka, a njena kcerka, imala ovlascenje da podize babinu penziju. Naime, u Vojvodjanskoj banci, u Sremskoj Mitrovici, sluzbenici su insistirali da se baba licno pojavi, kako bi se uverili da je ziva. Nije pomagalo ni to sto smo im prilozili overenu potvrdu o zivotu, koju smo inace svake godine slali Austrijancima, jer je baba primala i deo penzije iz Austrije za 7 godina rada kod njih. I malu inostranu penziju (100€) i nasu, jos manju (4.500 dinara), baba je primala preko Vojvodjanske banke. Na kraju smo ih jedva namolili da jedan sluzbenik banke izadje na teren i uveri se da je baba ziva. Pristali su, ali pod uslovom da mi obezbedimo auto za prevoz njihovog sluzbenika, kojim ce biti dovezen i odvezen (radi se o 100 kilometara razdaljine u oba pravca) i da mu platimo dnevnicu za izlazak na teren, sto smo i ucinili.

  • tea

    21. mart 2021 | 17:25

    terenska sluzba izgleda izumrla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA