Marku dojadili ravnozemljaši, pa rešio da ih ućutka: Sad skuplja novac da ih pošalje u svemir

 
 
 ≫ 
  • 6

Budući da ravnozemljašima nudi priliku da dokažu svoje teorije, veruje da bi bilo logično da većinu novca doniraju upravo oni

zemlja, planeta Pixabay.com

Škotu Marku Gauldu je dosadilo da sluša svoje prijatelje ravnozemljaše kako astronaute nazivaju plaćenim glumcima pa mu je na pamet pala zanimljiva ideja.

- Imam nekoliko prijatelja ravnozemljaša i izluđuju me gluposti koje pričaju. Odlučio sam da im dam šansu da dokažu svoje tvrdnje, a jedini način da to sprovedem u delo je da jednog od njih pošaljem u svemir - rekao je 37-godišnji Škot iz Aberdina.

To planira da napravi uz pomoć "kraundfandinga", kampanje za prikupljanje novca u određenu svrhu, u ovom slučaju da jednom od svojih prijatelja plati kartu za let u svemir "SpaceX-om" ili kojom god kompanijom koja će tako nešto nuditi kad i ako novac bude prikupljen, piše Unilad.

Trenutna cenovna situacija je takva da mu treba skoro 39 miliona dinara za kartu za svemirski brod, a budući da ravnozemljašima nudi priliku da dokažu svoje teorije, veruje da bi bilo logično da većinu novca doniraju upravo oni.

(Telegraf.rs)

Video: Zove se Skautavo prase i mnooogo je strašan: Najpoznatiji nilski konj na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marko

    9. februar 2021 | 07:38

    Nekada sa ljudi bili glupi zbog nedostatka informacija a danas su glupi zbog viska informacija. Kao ovi sto misle da je zemlja ravna, u vakcini cip, da 5g internet ubija i slicne gluposti..

  • уписао

    9. februar 2021 | 08:16

    Најгоре је када људи не виде истину!

  • Dragan

    9. februar 2021 | 10:49

    Nema smisla, s sta kaze Radojka, ona zna..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA