Baka (110) iz Velike Britanije postala zvezda na TikToku: Rođendan je proslavila pesmom

 
 
 ≫ 
  • 4

Starica nije zaboravila stihove koje je pevala kao devojčica

Amy Hawkins baka tiktok pesma Printskrin: TikTok

Britanka Ejmi Hokins, 110-godišnjakinja koja je otpevala pesmu "It's A Long Way to Tipperary" postala je zvezda na TikToku nakon što je njen 14-godišnji unuk objavio video na svom profilu.

Baka je pesmom obeležila 110. rođendan i pokupila simpatije korisnika na društvenoj mreži.

Njena porodica je za BBC objasnila kako je 110-godišnjakinja za vreme Prvog svetskog rata putovala i nastupala širom Velike Britanije. Karijeru je prekinula vrlo rano jer joj je majka zabranila da nastupa smatrajući da to nije nešto čime devojčica treba da se bavi.

@sachafreeman0My great grandma enjoying her birthday ##fpy ##foryoupage ##old ##supergran ##uk ##1911 ##birthday ##song ##music ##old ##oldestontiktok ##wales ##celebrate ##tea♬ original sound - Sacha Freeman

Ejmi je imala sedam godina kada se rat završio, a od tada nije zaboravila stihove pesama koje je pevala kao dete. Njena ćerka Hana ispričala je kako svakodnevno pevuši različite pesmice i uvek raspoloženo pita: "Hoćete li još neku?".

Porodica je rekla kako u početku nije mogla da veruje da je video postao viralan, kao i da su oduševljeni komentarima na internetu.

- Ljudi su se rasplakali, neki su govorili da im nedostaje njihova porodica, dok su drugi pričali svoje životne priče. Sve reakcije su bile veoma iskrene, vratile su nam veru u ljude - rekla je porodica starice.

Video: Njenoj sreći nema kraja: Deset godina je živela na ulici a onda joj je zvezda Tiktoka kupila stan

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Luka Crnogorac

    1. februar 2021 | 19:15

    Svaka cast,al moja komsinica ima 117 god i kopa u basti,ide po hleb... na pijacu po povrce itd cak se i sa jednim djedom vidja posle ponoci kad varos spava,mada mozda su carsijske price

  • nikolas

    1. februar 2021 | 18:21

    GENETIKA!!!

  • Mrki

    1. februar 2021 | 17:21

    Ovu nece je ni Bog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA