≫ 

Svi plaču nad tužnom sudbinom Nikole koji sam odgaja troje dece: Istina je, ipak, sasvim drugačija

Objava na jednoj Fejsbuk stranici ganula je mnoge i zadobila 1,7 hiljada lajkova

  • 5

"Ovo je Nikola, koji sam odgaja stariju Aniku i blizankinje Taru i Saru, jer je majka umrla nakon porođaja! Rodbina mu je savetovala da ih daruje sirotištu, jer neće moći sam da ih odgoji. Nikola je prestao da komunicira sa svojom rodbinom i samostalno odgaja svoju decu, ne tražeći pomoć ni od koga!"

Ova objava na jednoj Fejsbuk stranici ganula je mnoge i zadobila 1,7 hiljada lajkova. Mlad čovek, okružen trima devojčicama, pomalo zabrinutog lica, ali siguran u sebe sa svojim devojčicama. Sam...

Ali, lajkovi su sve što se ovom objavom tražilo. Nema nikakvog kontakta ni informacije o "Nikoli", pa čak se ne zna ni gde stanuje - da li je iz Bosne, Srbije, Hrvatske? Nema, jer Nikola uopšte nije sa ovih prostora. I ne zove se Nikola. I nije mu žena preminula. I živi zapravo lepo i srećno.

Zove se Pavel i iz Rusije je. Neko mu je jednostavno ukrao sliku, koja propraćena porukom na srpskom jeziku deluje baš kao da je napravljena negde u Beogradu, Banjaluci, Nišu... Ne vidi se nijedna registracija, nema nikakvog simbola grada, a "Nikola" i dečica mogu da prođu i kao Balkanci.

Lažna objava - čista patološka laž ili pohlepa za lajkovima...

Pavel Viktorovič zaista jeste otac troje dece i inženjer iz Volgograda. Njegove fotografije, među kojima su i one sa suprugom, osvanule su na jednom državnom sajtu kao primer glave ugledne porodice sa mnogo dece i pravilnim vaspitanjem.

Dakle, Pavel ne traži nikakvu pomoć, a vi dobro razmislite pre nego što lajkujete anonimne statuse i fotografije - internet je prepun ovakvih prevara.

Video: Samohranom ocu i njegovoj deci učenici Medicinske škole na Zvezdari poklonili preko potrebne stvari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Myk

    15. novembar 2020 | 19:37

    Pa cela ideja socijalnih medija je jedna prevara da se raja zabavlja i pravi pare multi milionerima. Naravno da se jos neki zaraditi u prolazu, ali je to sve jedno gubljenje vremena. Sto bi rekao Elon Musk, neki od najvecih mozgova naseg vremena provode vreme, ne u nauci, i pronalascima, nego u smisljanju kako da prigrabe sto vice klikova i lajkova. Zato ce covecanstvo propasti. Ima jedan fim, zove se "Idiocracy", i pokazuje kako ce se covecanstvo kretati na osnovu kako se sad krece. To je komedija i preteran je, ali ja vidim danasnju decu ili njihovu decu u likovima u filmu.

  • 👸🏽

    15. novembar 2020 | 22:07

    I uproavo zbg toga ne objavjujem slike od deteta I ne dopustam da Se slike salju, na žalost mnogi to ne shvataju ozbiljno!

  • Slavica

    15. novembar 2020 | 22:14

    Lajkovi za trojke.Ostalo je prolazno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA