Kad ovo vidite, biće vam prosto žao Trampa: Melanijina reakcija na Ivanku zasmejala sve

 
 
 ≫ 
  • 0

Na prvi pogled svi bi rekli da se maćeha i poćerka obožavaju

Melanija Tramp, Ivanka Tramp Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp, prva dama SAD, sinoć je nasmejala čitav svet, kada je na Republikanskoj konvenciji složila facu nakon što je Ivanka Tramp izašla da drži govor.

Ivanka je krenula da silazi sa govornice i prošla je kraj svoje maćehe uljudno joj klimajući glavom. Melanija je namontirala najblistaviji osmeh ikada otpozdravljajući, ali čim je Ivanka prošla faca Trampove supruge poprimila je potpuno drugačiji izraz.

Građani kažu da su bili šokirani ovakvom Melanijinom reakcijom.

- Ovo je baš bilo čudno - komentarisali su građani na društvenim mrežama Melanijinu facu.

Podsetimo, Melanija je ranije dospela u žižu javnosti jer je uvek imala "hladan" izraz kada je Ivanka u blizini. To se toliko često ponavljalo da su stručnjaci za govor tela za medije komentarisali zašto se Ivankina maćeha tako ponaša i pokušavali su da čitanjem njihovih facijalnih ekspresija odgonetnu kakav je Melanijin i Ivankin odnos.

Melanijino lice bez ekspresije govorilo je da se ne oseća prijatno u Ivankinom društvu. Isti odgovor su imali tumačeći Ivankine pokrete.

To se zove blokiranje. Melanija je ruke stavila ispred tela kao da kaže "držite se dalje od mene". Ivanka kao da svojim rukama poručuje "ja sam ovde dominantna, ne pokušavam da se pretvaram da nisam" - rekla je svojevremeno Trejsi Koks, eskpert za govor tela.

Možda je Melanija sinoćnjim ponašanjem htela da poruči: "Trejsi, ne samo da mi nije prijatno, nego očima ne mogu da je vidim".

Video: Tramp naredio Melaniji da se smeje: Ona nabacila najkiseliji osmeh na svetu

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA