Otkrivena prava istina o Hitlerovoj smrti: Ovo je dokaz da nije pobegao u Južnu Ameriku

 
 
  • 10

Fotografija je posebno izazvala pažnju javnosti jer ju je objavila ćerka portparola Kremlja

Adolf Hitler, ostaci, zubi Foto: Instagram/Elizaveta Dmitrievna

Elizaveta Peskova, ćerka portparola Kremlja Dmitrija Peskova, podigla je pravu buru na društvenim mrežama nakon što je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se navodno vide delovi vilice Adolfa Hitlera i Eve Braun.

Naime, ona je postavila fotografiju na kojoj se vide ostaci Adolfa Hitlera koji se čuvaju u skladištu tajnog arhiva ruske Federalne bezbednosne službe.

Elizaveta je rekla da se na ovaj potez odlučila kako bi "ućutkala teoretičare zavere", koji i dalje veruju da Hitler nije umro u Berlinu, već je negde dočekao duboku starost, tačnije u Južnoj Americi.

U svom postu Elizaveta je rekla da i dalje postoje ljudi koji osporavaju činjenicu da je Hitler skončao u Berlinu pre 75 godina, te je zamolila svog prijatelja da pristupi arhivama FSB-a u kojoj se čuvaju artefekti koji su povezani sa Hitlerovom smrću.

 
 
 
View this post on Instagram
Как ни странно, во многих странах, в том числе и во Франции, до сих пор встречается псевдоисторики, оспаривающие факт смерти такого человека, как Адольф Гитлер в 1945 году. Точнее, его вряд ли можно назвать человеком. ⠀ Мой друг и коллега Пьер Малиновский, живущий историей, давно хотел в этом разобраться. Он обратился в архив ФСБ с просьбой показать ему соответствующие документ и артефакт. Не поверите - ему разрешили посетить одно из самых интересных и секретных зданий в стране. ⠀ Благодаря финальному анализу ДНК, проведённому в 2018 году французским антропологом г-ном Шарлье, мы смогли удостовериться в том, что останки Гитлера и Евы Браун находятся в секретных архивах ФСБ.A post shared by Elizaveta Dmitrievna (@lisa_peskova) on

Na fotografiji Elizaveta lista knjigu, dok u kutiji na stolu ispred nje stoje zubi za koje se veruje da pripadaju Adolfu Hitleru i Evi Braun, a koje su Sovjeti pronašli nakon što je par izvršio samoubistvo.

- Verovali ili ne, zahvaljujući DNK analizama, koje je obavio francuski antropolog Šarlije 2018. godine, potvrđeno je da su ostaci iz arhive FSB-a zaista od Hitlera i Braunove - istakla je Peskova.

(Telegraf.rs)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bojan

    16. avgust 2020 | 23:16

    Dosadni ste vise sa hitlerom. Vise i nije bitno dali je umro u Berlinu ili u Argentinu...

  • nikolas

    16. avgust 2020 | 23:59

    ISTINA JE DA MU JE DEDA BIO JEVREJ I DA SU GA NA VLAST DOVELI FORD,DZM, BANKA MORGAN AMERICKIM DOLARIMA I KREDITOM BANKE!!! ISTINA JE I DA JE BIO SAHOVSKI PRIJATELJ STALJINA KOJI NIJE BIO RUS!!! GDE JE ZAVRSIO TO ZNA FBI KOJI SU GA DOBRO CUVALI !!!

  • Mihailo

    16. avgust 2020 | 23:29

    Nebi on ni mogao da doživi duboku starost jer je još tada bolovao od parkinsonove bolesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA