Tata heroj: Od bacanja smeća sa ćerkom napravio pravu avanturu, komšije ga pratile aplauzom

 
  • 0

Otac i ćerka su iz dana u dan izlazili iz svog stana i, do kontejnera udaljenog stotinak metara, kretali uvek drugačije maskirani

Tata i ćerka, maske, Španija Printscreen/Instagram/jimu25702

Španija je jedna od najteže pogođenih zemalja epidemijom korona virusa. Građani su bili u strogom karantinu gotovo dva meseca. Bacanje smeća bila je jedna od aktivnosti koja je razbijala monotoniju svakodnevice, a tu rutinu je jedna porodica pretvorila u izvanrednu zabavu.

U gradu Puertolano, nedaleko Siudad Reala, otac i ćerka su iz dana u dan izlazili iz svog stana i, do kontejnera udaljenog stotinak metara, kretali u pravu avanturu, uvek drugačije maskirani.

Otac je prvo sam išao da baci smeće, a iz šale je počeo da se maskira, što je izazvalo oduševljenje kod suseda, koji su mu aplaudirali s prozora i balkona, ali i kod njegove ćerke.

Stoga je u ove zahtevne izazove uključio i ćerkicu, kako bi barem malo "protegla" noge. Brojne snimke objavljivao je na svom Instagramu, a nije dugo trebalo da postanu viralni. Kompilacija "najboljih izlazaka do smeća" objavljena na Fejsbuku i za samo nekoliko dana je pogledana 15 miliona puta.

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA