U kostimu Smrti će obilaziti plaže na Floridi da podseti ljude da ostanu kod kuće

 
 ≫ 
  • 0

Advokat Daniel Uhlfelder je rekao da je isplanirao turneju plažama Floride na kojima će se 1. maja pojaviti u kostimu Smrti

Kosač, kosa, smrt Foto: Pixabay

Iako je pandemija virusa korona daleko od svog kraja, neke američke države ublažavaju restrikcije, a na plažama Floride su već hiljade ljudi. Međutim, u maju će im društvo praviti Smrt.

Ublažavanje restrikcija zabrinjava mnoge građane, medicinske profesionalce i zvaničnike, a jedan Amerikanac će u maju pokušati da podseti građane da ipak ostanu kod kuće tokom pandemije.

Advokat Daniel Uhlfelder je rekao da je isplanirao turneju plažama Floride na kojima će se 1. maja pojaviti u kostimu Smrti. 

On se u martu zalagao da se zatvore sve plaže na Floridi i naveo je da guvernera "nije briga ako ljudi umru", prenosi Klix.ba.

Ova turneja ima još jednu svrhu, a to je prikupljanje novca za demokrate koje će se kandidovati za federalnu vlast ove godine. Uhlfelder je rekao da je cilj prikupiti 20.000 dolara i pozvao je Amerikance da pomognu u "izbacivanju republikanaca iz vlasti".

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Video: Meduze se ne plaše korone: Hiljade njih uživa u plićaku napuštene plaže

(Telegraf.rs)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA