Tri bakice nisu htele da same budu u izolaciji: Odlučile su da žive zajedno, od zaliha imaju vino

 
 ≫ 
  • 3

Najveći problem bio je da odluče u kojoj će kući živeti

Bake prijateljice Engleska koronavirus Printskrin: BBC

Tri penzionerke iz Engleske, zabrinute kako će proći kroz samoizolaciju usled pandemije korona virusa, rešile su da žive zajedno kako bi se izborile sa samoćom sa kojom se suočavaju milioni ljudi širom sveta, prenosi BBC.

Dugogodišnje prijateljice Dorin, Doti i Kerol rekle su za BBC da planiraju da žive zajedno nakon što se svaka od njih podvrgne samoizolaciji od sedam dana.

Trio, sa severa Engleske, samo su neki od hiljada penzionera koje je vlada Velike Britanije savetovala da se izoluju do tri meseca.

Dorin, Doti i Kerol otkrile su da su zajedno izdržale razvod i svađe,a sada su u procesu odlučivanja u kojoj će kući živeti tokom trajanja samoizolacije.

Bake su priznale da su ljubitelji vina, zbog čega su se dobro opskrbile, ali su rekle da izbegavaju paničnu kupovinu u supermarketima.

Ove bake su upravo ono što nam treba da se malo oraspoložile u moru loših i tužnih vesti koje stižu iz svih krajeva sveta.

(Telegraf.rs)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA