Ovo je specijalitet u Turskoj, a od njegovog izgleda će vam pozliti

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Rajvos@
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • 007

    17. februar 2020 | 07:30

    Bolje da jedem ono sto se ne je,nego ovo!!

  • Cole5

    17. februar 2020 | 01:25

    kako volite da lupetate... odete u kafanu i najedete se skembica da sve puca a ovamo ovo jelo nebi ste probali a pravi se od ovijeg zeludca kao i skembici sto se prave od juneceg zeludca...

  • Cika Velja

    16. februar 2020 | 23:38

    Jel ce i iz ovog da iskoci neki virus,ili to samo biva kod Kineza...izricito???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA