Ovo je specijalitet u Turskoj, a od njegovog izgleda će vam pozliti
≫
Sirdan, lokalni specijalitet u Adani, ne tako prijatnog izgleda, pravi se od stomaka jagnjeta, a obično se puni začinjenim piriničem.
Ovo jelo zahteva distribuciju mesa iz drugih gradova pošto se njegov intenzivan miris širi po svakom ćošku grada i leti to predstavlja veliki problem.
Meso je neophodno kuvati mnogo sati, a tokom konzumacije, preporučuju se začini poput kumina ili čilija.
Da li biste se usudili da probate ovako nešto?
(Telegraf.rs)
Video: Prolaznici je jedva izvukli: Šetala je ulicom, a onda je drvo palo na nju
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
MZ
Ovo lici na ono
Podelite komentar
Lpzo
U životu ! Nikada!
Podelite komentar
Predator
Osmi putnik
Podelite komentar