Učiteljica pregledala diktat trećaka, pa napisala komentar koji je razbesneo roditelja i mnoge druge

 
 ≫ 
  • 10

Mnogi su se u komentarima složili da učiteljica nije odgovorila kako dolikuje profesionalnom radniku, ali bilo je i onih koji su kritikovali roditelja, ali i dete

Na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov objavljena je fotografija diktata učenika trećeg razreda. Na njoj se vidi i komentar učiteljice, koji je sve razbesneo.

Kao što se vidi na fotografiji, dete, koje navodno ide u treći razred, pisalo je diktat.

Nakon što ga je učiteljica pregledala, očigledno nije bila zadovoljna njegovim radom.

- Užas! - napisala je učiteljica crvenom hemijskom i na kraju stavila znak uzvika.

Zadatak Foto: Facebook/Podgoricki vremeplov

Roditelj, nakon što mu je dete pokazalo rad, imao je par saveta za učiteljicu.

- Ovako se ne daje volja za školu. U moje vreme pisalo se "nije dobro, vežbaj". A užas je za nastavnicu koja je ovo napisala, jer ovo je vaš posao da učite decu, a ne moj - napisao je roditelj na kraju rada.

Mnogi su se u komentarima složili da učiteljica nije odgovorila kako dolikuje profesionalnom radniku, ali bilo je i onih koji su kritikovali roditelja, ali i dete.

"Roditelj da nauči padeže i pravopis, pa onda da daje komentar. Učiteljica da se bavi nekim poslom koji nema dodir sa pedagogijom, jer je verovatno preskočila i kroz odrastanje i na fakultetu", "Je li neko pročitao tekst? Čista 5...radi se o 3. razredu a ne o prvaku naravno", "U moje vreme, za ovakav diktat u trećem razredu, pisalo se "nedovoljan (1)", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Video: Procureo skandalozan snimak iz škole: Učiteljica vukla autistično dete po podu

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • N

    30. oktobar 2019 | 18:07

    Jeste užas, a roditelji neka malo porade na njegovoj volji za školu i učenje. AJDE BRE, ODMAH SKAČETE KAO HIJENE I NAPADATE, A POJMA NEMATE ŠTA SE U ŠKOLAMA DOGAĐA, TUGA. PROSVETNI RADNICI SROZANI DA GORE NE MOŽE BITI, A RODITELJIMA SVA PRAVA. SRAMOTA BRE DA OVAKAV RODITELJ PRESLIŠAVA ONOG KO MU UČI DETE. VIDI MAJKU MOLIM TE, A ŠTA JE NJEN POSAO?

  • Iskustvo

    30. oktobar 2019 | 13:33

    Treci razred i ne zna da pise, problem nije samo u skoli vec i u kuci. Roditelji su prepustili decu ulici i ne bave se njima. Ne moze jedna uciteljica da uci nekog ko ne zeli da uci. Verujem da su ostali diktati bolji, ali sa druge strane nemamo potpune informacije pa ne mozemo suditi nikome.

  • Lord

    31. oktobar 2019 | 17:25

    Dete je totalno nepismeno, znaci da mu vreme prolazi u igranju igrica, roditelje to uopšte ne zanima-uciteljica je tu nemocna...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA