Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
DARKO 100%
Za dobru svinju nema losih pominja😉🍖🍗🍕🍝🍟🐟🐟🐟🐟🐙🐜🐌🐠
DARKO 100%
Svaki narod ima svoju kulturu ishrane i kuhinje,nesto sto nama nije poznato i nismo naviknuti na neki drugi nacin ishrane negde se i brecamo da uzmemo da jedemo ili se gadimo jer u nekim kulturama sta sve jedu dodjeti creva da povratis,sto se tice ovog konkretnog snimka ja bi mogao jbg riba ko riba ,mrtva je i isprzena ili kuvana svejedno ,ocistis i jedes🐟
FANTOM
Zašto nebih jeo a ne samo probao. Koliko o njoj znam ima malo kostiju a puno mišićnog tkiva a na kraju nije živa da me napada dok je jedem.