≫ 

Obukla najmanji bikini na svetu, donji deo se usekao, muškarci balave, a žene - "odvratno vulgarno"!

Nije za one sa slabim srcem. Ova žena bukvalno nema običnu sliku na Instagramu. Jedva smo našli jednu pristojnu, ali i tu se vide bradavice

  • 41

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by CJ SPARXX (@cjsparxx) on

Do sada smo viđali svakakve vrste veša i kupaćih kostima, od minijaturnih bikinija, do kreatura koji pokrivaju gotovo čitavo telo. Međutim, Plejboj zečica Kasandra Sinega (34) pomerila je granice. Na proslavi rođendana pokazala je neverovatan kupaći kostima koji jedva da je prikrio njene najintimnije delove.

Ružičasti bikini tog modela nikog nije ostavio ravnodušnim, a jedan obožavalac u komentaru je napisao da je ovo "najsitniji bikini na svetu".

Zaista, kupaći kostim toliko je mali, da se mnogima činilo, gledajući je otpozadi, da je potpuno gola.

Ipak, s obzirom na njeno prelepo telo i obline, retko ko je imao nešto protiv ovoga, naprotiv... Mnogi su pohvalili njen izgled.

Postoje međutim i oni koji su se našalili, pa su njen kupaći kostim uporedili sa zavojima i hanzaplastom, dok su drugi ubeđeni treba da njen bikini treba da ponese titulu najmanjeg odevnog predmeta ikada napravljenog.

"Previše ima materijala na tom kupaćem kostimu, zaklanja vam telo", "Postoje li neka uputstva za pranje", bili su još neki od šaljivih komentara.

Prema pisanju australijaskih medija, bikini je proizvela kompanija "SnSbikins", brend koji je poznat po tome što pravi "najseksi kupaće kostime i odela" i često se kreacije te kompanije nalaze na mnogim modnim revijima i u časopisima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by SnS Bikinis (@snsbikinis) on

Fotografija Kasandre koja u ovom bikiniju pozira naslonjena na stakleni zid pored bazena, pohvalivši se da je proslavila 34. rođendan, za tren oka prikupila je više od 39.000 lajkova.

Muškarci, naravno, balave, a žene uglavnom tvrde da je to užasno, blam itd... 

VIDEO: Ovaj bikini je samo za najhrabrije žene

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA