Najveća okultna biblioteka na svetu od sada i u onlajn izdanju

 
 ≫ 
  • 6

Ljubitelji mitologije, filozofije, mezafizike i ostalih srodnih oblasti moći će putem onlajna da čitaju dela iz kolekcije "Biblioteka filozofika hermetika"

biiblioteka amsterdam U amsterdamskoj bibliioteci nalaze se mnogobrojni spisi iz oblasti mitologije, filozofije, metafizike...; Foto: Foto: ritmanlibrary.com/hermetically-open

Popularna biblioteka u Ameterdamu "Biblioteka filozofika hermetika" čuva više od 25.000 spisa iz oblasti hermetizma, metafizike, teologije, alhemije, misticizma, antropozofije i drugih, postavila je sadržaj svoje kolekcije u onlajn izdanju.

Zainteresovani za dela iz pomenutih oblasti koja se nalaze u ovoj biblioteci u centru Amsterdama, moći će da pod nazivom Hermetički otvorena arhiva pristupe putem interneta.

Ovakav projekat osmislio je Den Braun, kao zahvalnost biblioteci koja u svojoj kolekciji ima i njegove knjige "Izgubljeni simbol" i "Inferno".

Ova biblioteka inače čuva prvo ilustrovano izdanje Danteove Božanstvene komedije iz 1472. godine.

Sadržaj kolekcije jedne od najpoznatijih amsterdamskih biblioteka dostupan je svima, a biblioteka koristi sredstva kako bi sprečila neovlašćeno preuzimanje i skidanje sadržaja sa onlajn platforme, iako postoje planovi da se u budućnosti dozvoli preuzimanje sadržaja putem interneta.

(Telegraf.rs/Boingboing.net)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Фамилија

    24. avgust 2019 | 13:34

    Зашто промовишете ово?

  • E ovako

    24. avgust 2019 | 14:31

    Amsterdam je svetski centar sekti, bluda, droge i nemorala. Ovaj tekst još jednom to dokazuje

  • Predator

    24. avgust 2019 | 16:11

    Da se ja pitam sve okultno bilo bi uništeno ipak dosta je zla naneto zbog tih stvari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA