Devojka traži oca i ćerku koji su se igrali ispred Notr Dama: Nekoliko trenutaka pre pakla, nastala je ova divna fotografija (FOTO)

 
 ≫ 
  • 0

"Malo mi je falilo da odem do oca i pitam ga da li želi fotografiju. Sada bih volela da jesam", napisala je turistkinja

Turistkinja koja je fotografisala oca i ćerku kako se igraju ispred katedrale Notr Dam u Parizu, nekoliko trenutaka pre nego što je u njoj izbio požar, digla je na noge društvene mreže u potrazi za osobama sa fotografije.

Bruk Vindzor fotografisala je nepoznatog muškarca kako vrti devojčicu ispred poznate katedrale.

Na fotografiji se vidi kako se otac i ćerka, kako se pretpostavlja, igraju dok se iza njih uzdižu dve kule sat vremena pre nego što je u katedrali izbio požar.

Bruk, koja je u poseti Parizu, šerovala je fotografiju na Tviteru u ponedeljak uveče, nakon što je požar uništio istorijsku građevinu.

Ona sada želi da pronađe misteriozne osobe kako bi im dala fotografiju i pomogla im da sačuvaju uspomenu na najvažniju versku građevinu u Francuskoj.

Požar je stavljen pod kontrolu posle 9 sati Foto: Tanjug/ Dominique Bichon

- Napravila sam je dok smo odlazile iz Notr Dama oko sat vremena pre izbijanja požara. Malo mi je falilo da odem do oca i pitam ga da li želi fotografiju. Sada bih volela da jesam. Tviteru, ako imaš magije, pomozi mu da je pronađe - napisala je devojka u opisu fotke.

Fotografija je nastala u 17.57, a požar je izbio 53 minuta kasnije. Velikom brzinom proširila se društvenim mrežama, a mi se nadamo da će naći put do oca.

Video: Jutro posle požara: Notr Dam žalosno zgarište

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA