Na prvi pogled deluje da je sve u redu među njima, ali istina je drugačija: Evo šta kaže govor tela Donalda i Melanije na božićnom portretu (FOTO)

 
  • 6

Videći ih kako se drže za ruke je melem za oči, ali iza ovoga se krije nešto drugo

Prva dama SAD Melanija Tramp je na svom Tviter nalogu postavila božićni portret sa suprugom, predsednikom Amerike, Donaldom Trampom. Par se drži za ruke i smeje se, pa se na prvi pogled čini da je među njima sve u redu. Međutim, stručnjaci za govor tela otkrivaju da se iza ove fotografije krije drugačija istina.

Dok predsednik nosi smoking, a Melanija belu, večernju haljinu, par izgleda veselo i u prazničnom raspoloženju, dok su okruženi božićnim jelkama, pre početka kongresnog bala.

Godinama se spekuliše da odnosi između Melanije i Donalda nisu najsjajniji, dok par retko pokazuje naklonost u javnosti. Međutim, videći ih kako se drže za ruke je melem za oči, prenosi Independent.

Stručnjaci za govor tela intenzivno su proučavali fotografiju i, uprkos činjenici da se drže za ruke, teško da je ovo pokazatelj ljubavi i nežnosti.

- Ako se zadubite u fotografiju, osetićete napetost u njoj. Postoji mnogo stvari koje pokazuju naklonost, brigu, želju da se spojite sa nekim - to ovde nije prisutno. U pitanju je labavo držanje za ruke. Ako pogledate u njenu ruku, videćete da se savija oko njega i malo podiže. Ni on ne uživa, a njegov palac je nekako nespretno napolju. To je veoma čuno  - rekla je Peti Vud, stručnjak za govor tela.

Ako pažljivo pogledate Trampa, istakla je Vud, vidite da je njegov palac ispravljen i pokazuje na njega, umesto da se nasloni na njenu ruku, što bi bio normalan pokazatelj ljubavi.

Još nešto je ljudima privuklo pažnju, pa se mnogi pitaju gde su ona zloglasna crvena božićna stabla, koja su mnogi "voleli"?

Takođe, na fotografiji nema ni njihovog sina Bartona, koji nije bio ni na portretu prošle godine.

Video: Melanija prvi put bez Trampa na putovanju umalo da ostane bez suknje

(Telegraf.rs)

Video: Želja mu je bila da se vozi na đubretarskom kamionu, a onda ga je slučajno prevrnuo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja

    20. decembar 2018 | 13:51

    Iz aviona se vidi da Melanija iako je sa njim, misli na mene.

  • Vuk

    20. decembar 2018 | 19:03

    Kako god bilo ima dobru ženu 😀

  • :)

    20. decembar 2018 | 15:12

    A Boga mi me cudi!! Tako zgodan covek a ona ga ne voli. Lep,mlad,ugladjen,ne znaju ove mlade danas sta imaju !! E jedino ako se udala samo za pare,to je druga prica :)))!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA